• Επιστρέφει στα γήπεδα ο Άρης Φιλιατών

  884 προβολές
 • Με τη στήριξη του Θεσπρωτού και την επίβλεψη του Ρότσα.

  Μια άκρως ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή καθώς ο ιστορικός Άρης Φιλιατών τη νέα αγωνιστική σαιζόν 2020-21 θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσπρωτίας  μετά απο απουσία δύο ετών.

  Όπως έχουμε πληροφορηθεί το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του Θεσπρωτού σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλιατών και το Δ.Σ. του Άρη θα οργανώσουν την ιστορική ομάδα ώστε τη νέα σεζόν να αγωνιστεί εκ νέου στο τοπικό πρωτάθλημα στης ΕΠΣΘ.

  Πιο συγκεκριμένα ο φιλιατιώτικος σύλλογος θα στηριχθεί σε ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας από τους Φιλιάτες αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Το τεχνικό τιμ που θα αναλάβει την ομάδα θα είναι σε συνεργασία με την προπονητική ομάδα του Θεσπρωτού και την αγωνιστική προσπάθεια θα επιβλέπει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στόχος όλως είναι να δημιουργηθεί ένα φυτώριο απο ποδοσφαιριστές στους Φιλιάτες και τα παιδιά να βρουν μια διέξοδο στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

  Ο Άρης θα αναζητήσει ταλέντα ηλικίας έως 23 ετών ο οποίοι θα έχουν όρεξη και διάθεσή να εξελιχθούν. Τέλος, και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες οι αθλητές που δε θα είναι από την περιοχή θα μένουν στη μαθητική εστία Φιλιατών την οποία θα παραχωρήσει ο δήμος ενώ παράλληλα θα παρακολουθούν και τα μαθήματα τους στο σχολείο της περιοχής.

  • P