• ΕΠΟ: Αποφασίζει την Τετάρτη για Γ’ Εθνική και αναδιάρθρωση

  117 προβολές

  Η απόρριψη των προσφυγών από το Διαιτητικό «τελείωσε» το θέμα της αναδιάρθρωσης, όμως, η ΕΠΟ την έχει στην ατζέντα της.

  Κρίσιμη είναι η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την προσεχή Τετάρτη. Στο τραπέζι της ΕΕ θα πέσει το νομοσχέδιο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη που είναι υπό διαβούλευση, καθώς και η αναδιάρθρωση της SL2 και FL.

  Το παράδοξο είναι πως την Πέμπτη, το Διαιτητικό Δικαστήριο με την απόρριψη των προσφυγών, που «κλείδωσε» πως το διπλό μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης θα γίνει κανονικά, έβαλε τέλος στην κατ’ ούσιαν αναδιάρθρωση. Παρόλα αυτά, η Εκτελεστική Επιτροπή έχει το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη και η σύσκεψη της Τέταρτης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν. Το μόνο δεδομένο που μπορούμε να καταγράψουμε βάσει της απόφασης του Διαιτητικού είναι η SL1 θα γίνει με 14 ομάδες την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

  Παράλληλα, στην ΕΕ θα ξεκαθαριστεί και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλημάτος της Γ’ Εθνικής. Θα ξεκαθαριστεί ο αριθμός των ομιλών αλλά και πόσες ομάδες θα απαρτίζουν τα γκρουπ. Τέλος, θα συζητηθεί και η αλλαγή έδρας από το Παγκρήτιο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ σε ό,τι αφορά τον τελικό του Conference League.

  Mikriliga.com

  Print Friendly, PDF & Email