• ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Ευχαριστήριο για τις Σχολές Προπονητών

  147 προβολές

  Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΠΣΘ.

  “Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας, με αφορμή την ολοκλήρωση της Α’ φάσης της Σχολής Προπονητών UEFA C υπό της αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους Εκπαιδευτές, κ.κ. Θωμά Μεταξά και Άγγελο Κυρανούδη, για την προθυμία τους να μοιρασθούν τις γνώσεις τους και την επιστημονική τους κατάρτιση, αλλά και τους συμμετέχοντες για τον ζήλο που επέδειξαν.
  Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας και του Αθλητικού Σωματείου «Αστέρας Παραποτάμου», καθώς, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση τους, δεν θα ήταν δυνατή η διοργάνωση της Σχολής.
  Η διοργάνωση της Σχολής Προπονητών UEFA C αποτελεί το πρώτο από μία σειρά βημάτων, τα οποία απαιτούνται για την ανανέωση του θεσπρωτικού ποδοσφαίρου και την στελέχωση του με νέους καταρτισμένους ανθρώπους, που μπορούν να αναδείξουν ταλέντα, κυρίαρχα, όμως, να ξαναφέρουν τα παιδιά στα γήπεδα μακριά από επιβλαβείς και επικίνδυνες συνήθειες.
  Ακόμη, στο πλαίσιο της προσπάθειας μας αυτής εντάσσεται και η διοργάνωση της Σχολής UEFA D, που στέφθηκε από επιτυχία, αποτελώντας μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, πέρα από τον επιμορφωτικό της χαρακτήρα. Στην πραγματοποίηση της υπήρξε καίρια η συμβολή των Εκπαιδευτών κ.κ. Δ. Γαργαλιάνου και Α. Υφαντίδη, των συμμετεχόντων, αλλά και των προπονητών των Ακαδημιών των Αθλητικών Σωματείων «Θεσπρωτός» και «Α.Ε. Λαμπανίτσας», οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας και για τον λόγο αυτό εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας.”


  Ο Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας
  Χρήστος Καρβούνης                                     Απόστολος Τζώρτζης

  Print Friendly, PDF & Email
 • Προτεινόμενο
  Προτεινόμενο
  Η δράση του σαββατοκύριακου στο μπάσκετ. Στην 1η θέση της…