ΕΠΣΘ: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας,…

…η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ένωσης, με κύρια θέματα συζήτησης: Τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, καθώς και την έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά.

Στη Γ.Σ. παραβρέθηκαν εκπρόσωποι 12 περίπου σωματείων του Νομού, οι οποίοι, μετά από μια αναλυτική ενημέρωση που τους έγινε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Γιάννη Παππά και τον Ταμία  κ. Λεωνίδα Ντούκα, για τη διοικητική δράση του Δ.Σ. και τα οικονομικά της Ένωσης, ενέκριναν ομόφωνα τους διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, καθώς και τον προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων για τη νέα χρονιά.

Στον διάλογο που επακολούθησε για την νέα σεζόν εκπρόσωποι των σωματείων συζήτησαν μεταξύ άλλων να αλλάξει το μπόνους των βαθμών όπου θα παίρνουν οι ομάδες στους αγώνες κατάταξης ενώ λόγος έγινε και για τις αμοιβές των γιατρών στους αγώνες.

Το παρόν στην Γενική Συνέλευση έδωσε και ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΘ κ. Νίκος Αθανασίου όπου απεύθυνε χαιρετισμό , συνεχάρη Αστέρα Παραποτάμου, Αμαζόνες και Άρη Πέρδικας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς και την  Μαζαρακιά για την άνοδο στην Α1. Τέλος στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διαιτησία ενώ στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις.

P