ΕΠΣΘ: Πραγματοποιήθηκε χθες η έκτακτη ΓΣ

Καλωσορίζοντας τα σωματεία ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Καρβούνης αναφέρθηκε στον στόχο που είναι οι υποδομές και η ανάπτυξη των παιδικών πρωταθλημάτων με σκοπό την προσέλκυση των μικρών παιδιών στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα μέσω χορηγικού προγράμματος στόχος έχει τεθεί να ανακουφιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο όλες οι ομάδες.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Κωνσταντίνος Σακαρέλης, ο οποίος παρουσίασε το σχέδιο της προκήρυξης για τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από τις παρευρισκόμενες ομάδες.
Το σχέδιο περιλαμβάνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 22 αγωνιστικές και στη συνέχεια οι πέντε πρώτες ομάδες θα συγκροτήσουν τον πρώτο όμιλο και οι υπόλοιπες  επτά τον δεύτερο. Στον πρώτο θα διεξαχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα οκτώ αγωνιστικών και στον  δεύτερο ένα πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών (με μονές συναντήσεις). Στη δεύτερη φάση των ομίλων οι ομάδες θα πριμοδοτηθούν με μπόνους βαθμών ανάλογα με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το μπόνους θα υπολογίζεται ως εξής:  για τις 5 πρώτες ομάδες οι βαθμοί που συγκέντρωσαν δια 5 και για τις υπόλοιπες δια 7.
Αναλυτικά όλη η προκήρυξη θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες από την ΕΠΣΘ.
Τέλος, η διεξαγωγή των κληρώσεων πρωταθλήματος και κυπέλλου ορίστηκαν για την ερχόμενη Δευτέρα 23/9 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ένωσης. Πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου
P