• ΕΠΣΘ: Πρωταθλητής ο Θύαμις αναμονή για τον Τελικό Κυπέλλου

  70 προβολές

  Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΘ η οποία αποφάσισε…

  …ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει και την επικύρωση των βαθμολογιών, ως έχουν την ημερομηνία διακοπής τους.

  Παράλληλα ανακήρυξε τον Θύαμι Καστρίου πρωταθλητή Θεσπρωτίας περιόδου 2019-20 ενώ για τον Τελικό κυπέλου θα υπάρξει νεότερη απόφαση.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ:

  “Η Εκτελεστική Επιτροπή της Θεσπρωτίας στην τελευταία συνεδρίαση της , στις 21/05/2020 και αφού έλαβε υπόψιν την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για την οριστική αναστολή όλων των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού του κορωναϊού καθώς επίσης και τις διατάξεις της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού περί δικαιώματος τροποποιήσεων των προκηρύξεων των Ενώσεων, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει και την επικύρωση των βαθμολογιών, ως έχουν την ημερομηνία διακοπής τους. Οι βαθμολογίες αυτές λογίζονται ως ΤΕΛΙΚΕΣ , σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Ε.Π.Ο. , του ΚΑΠ και της UEFA.

  Η πρωτοπόρος ομάδα της Α΄ Κατηγορίας « Φ.Σ. ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ» ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια για την περίοδο 2019 – 2020 και ανέρχεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

  Με νεώτερη απόφαση, θα σας ενημερώσουμε τι θα γίνει με τον Τελικό Κυπέλλου 2019 – 2020.”

  Η Εκτελεστική Επιτροπή

  Print Friendly, PDF & Email
 • Προτεινόμενο
  Προτεινόμενο
  Επιστολή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία... ...και μέσω αυτής και στις…