• ΕΠΣΘ: “Να στηρίξουμε την τοπική αγορά της Θεσπρωτίας”

  420 προβολές
 • Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

  Καλούμαστε μετά από δύο σχεδόν μήνες αναγκαίου αποκλεισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης να επανέλθουμε με προσοχή στην κανονικότητα και στις δουλειές μας. Καλούμαστε να επιδείξουμε υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας, κινούμενοι με ασφάλεια και τηρώντας τις οδηγίες των αρμοδίων.
  Από αυτή την κρίση, που αδρανοποίησε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και κράτησε τις επιχειρήσεις κλειστές για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οφείλουμε να βγούμε πιο δυνατοί. Οφείλουμε, ταυτόχρονα να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις της περιφερειακής μας ενότητας, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τους, βοηθώντας τις τοπικές επιχειρήσεις και διατηρώντας τις θέσεις εργασίας. Οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την τοπική οικονομία, προκειμένου να κερδίσουμε τη καθημερινότητα μας.
  Οι επιχειρήσεις της περιοχής μας έχουν σταθεί πολλές φορές στο πλευρό του θεσπρωτικού ποδοσφαίρου. Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε εμείς δίπλα τους με έμπρακτο τρόπο. Αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες της θεσπρωτικής αγοράς.


  Βγαίνουμε πια με ασφάλεια, στηρίζοντας την Θεσπρωτική αγορά.
  Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

  • P