Ερμής Αμυνταίου – Θεσπρωτός 1-1

Δίκαιη μοιρασιά στο Αμύνταιο.

Ρεπορτάζ από το e-ptolemeos.gr

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο Αμύνταιο ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες Ερμής Αμυνταίου και Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Οι γηπεδούχοι έτσι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής τη κορυφή ενώ ο Θεσπρωτός που παρουσίασε στοιχεία πολύ καλής ομάδας πήρε ένα πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Φάσεις και γκολ  
Στο 2ο φάουλ του Μαυροματίδη πέρασε έξω και στο 14ο σουτ του Θεοδυλίδη σε κόρνερ ο Παππάς. Το εκτέλεσε ο Τριανταφύλλου έδιωκε δύσκολα και πάλι ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού.
Στο 15ο μακρινό σουτ του Παναγιωτίδη μπλόκαρε δύσκολα ο Παππάς.
Στο 19ο ο Παππάς πρόλαβε το Μαυροματίδη πριν γίνει επικίνδυνος και στο 35ο σουτ του Μαυροματίδη δεν βρήκε στόχο.
Στο 40ο σέντρα Τσορλίνη κεφαλιά Αμαραντίδη άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Μαυροματίδη μετά από κόρνερ του Τσορλίνη.
Στο 46ο γέμισμα του Τριανταφύλλου κόντρες παραλίγο αυτογκόλ με τη μπάλα να περάνει ελάχιστα έξω κόρνερ.
Στο 50ο σέντρα Μαυροματίδη ο Παππάς πρόλαβε τη τελευταία στιγμή το Θεοδουλίδη ενώ αμέσως μετά σέντρα Τριανταφύλλου κεφαλιά Μαυροματίδη και 1-0.  
Στο 53ο ο Χαϊτίδης μπήκε μόνος από αριστερά στη περιοχή αλλά το πλασέ του το απέκρουσε ο Παππάς και στη συνέχεια ο Θεοδουλίδης στο σημαιάκι του κόρνερ έκανε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα και αποβλήθηκε.
Στο 69ο ο Πάνος γύρισε όμορφα μέσα στη περιοχή και με σουτ έκανε το 1-1.
Στο 75ο κόρνερ Ηλιάδη έδιωξε δύσκολα ο Παππάς και στο 82ο σέντρα Μαυροματίδη δεν μπόρεσε ο Χαραλαμπίδης να σουτάρει από καλή θέση.
Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Γιορεντζίδης, Σερσέμης, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Θεοδουλίδης, Τριανταφύλλλου, Χαϊτίδης (80ο Χαραλαμπίδης), Τσορλίνης (71ο Ηλιάδης), Μαυροματίδης (90ο  Ευθυμίου).
Θεσπρωτός: Παππάς, Ευθυμίου (88ο Μπλέτσας), Κωνσταντίνου Βαγ., Καρβούνης, Πάνος, Κώνσταντίνου Βασ., Καλφούντζος, Γώγος (53ο Τσακανίκας), Πέντσας (91ο Μητσέλος), Μπίκας, Κατσέλης Γ. (46ο Φουντούλας).

P