Εθελοντές «ζωής» οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πλαταριάς

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 0  Αθλητικός Όμιλος Πλαταριάς.

Με πρωτοβουλία των εθελοντριών του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεννόηση με την διοίκησή του ΑΟΠ πριν την χθεσινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιηθηκε αναλυτική ενημέρωση απο το προσωπικό του τοπικού κέντρου του “Όραμα Ελπίδας” του ΚΕΠ Υγείας πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν την όλη διαδικασία αλλά και το πόσο σημαντική είναι η προσφορά.

Στην συνέχεια ο προπονητής Αλέκος Καρύδης και οι ποδοσφαιριστές  έγιναν και οι ίδιοι “εθελοντές” δότες μυελού των οστών. δίνοντας δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σίελος), μια ολιγόλεπτη και εντελώς ανώδυνη διαδικασία, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την προσπάθεια του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”.


Μια σπουδαία ενέργεια που επιβεβαιώνει και δείχνει την πραγματική έννοια του ερασιτεχνικού αθλητισμού και αναμφίβολα αξίζει και πρέπει να βρει και άλλους μιμητές.


Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18 – 45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή και ανώδυνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το “Όραμα Ελπίδας” στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας και στο τηλέφωνο 2665 360012.


P