Άρης Μαργαριτίου vs Θύαμις Καστρίου

2130 προβολές

Ρεπορτάζ Αγώνα

Νίκη με… άγχος ο Θύαμις στο Μαργαρίτι.

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Άρης Μαργαριτίου δυσκόλεψε το πρωτοπόρο Καστρί, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τελικά στη νίκη με 5-2, με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά. Το 0-0 της ανάπαυλας δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε στο β΄μέρος. Ο Τσώτος έκανε το 0-1 στο 48′ αλλά ο Αλ.Κυριάκης ισοφάρισε σε 1-1 στο 68′. Νέο προβάδισμα για τον Θύαμι στο 76′ (Δ.Αθανασίου), ξανά ισοφάριση για τον Άρη στο 78′ (Αν.Τζάνης). Στο 79ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με πάικτη λιγότερο (αποβολή Στ.Μηνά με δεύτερη κίτρινη). Το Καστρί εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και με τρία γκολ των Αλ.Λάμπρου (82′ και 84′) και Γόγολου (89′) έφτασαν στη νίκη. Έτσι, με αυτή τη νίκη το Καστρί έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, αφού διατήρησε το +2 από Σούλι και Αστέρα.
Μαργαρίτι (Χάιδος): Γαλάνης Τ. (56′ Χάιδος), Γιαννέλος, Ντόστας, Τζάνης, Μήτσης, Κυριάκης Χ., Βασίας (77′ Παπαδόπουλος), Βασιλείου Σπ. (66′ Βασιλείου Α.), Μηνάς, Γαλάνης Θ., Κυριάκης Αλ.
Καστρί (Παππάς): Σωτηρόπουλος, Λάμπρου Δ., Βαγγελής, Τσώτος, Λιόντος, Αθανασίου, Κουτλόγλου (84′ Σπυρίδης), Τσουμέτης, Λάμπρου Αλ., Γόγολος, Νικολάου.

Γήπεδο

Γήπεδο Μαργαριτίου

Αποτελέσματα

ΟμάδαΓκολ
Μαργαρίτι2
Θύαμις5