«Εξάρες» ο Άρης Φιλιατών

Με… πατημένο το γκάζι συνεχίζει την πορεία του στο τοπικό πρωτάθλημα ο Άρης Φιλιατών,, που έκανε το «3 στα 3».

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη πήρε ακόμα ένα «τρίποντο» αυτή τη φορά απέναντι στη Δόξα Γαρδικίου με ευρύ σκορ (6-0).

Ο Άρης προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με πλασέ του Ιωακειμίδη στο 11′ και πέντε λεπτά αργότερα ο Κάσο σημείωσε με εκτέλεση φάουλ το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι  βρήκαν δίχτυα άλλες 4 φορές αρχικά με τους Παπανδρέου Α. και Ιωακειμίδη να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τάσος Γώγος που με δυο τέρματα μετά απο ασίστ του Δανδάκη διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Στο 80΄ο Άρης Φιλιατών έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Κάσο και είχν ολοκληρωθεί και οι πέντε αλλαγές των γηπεδούχων.


Άρης Φιλιατών (Μουρούτης):
Καρδάνης, Πασχάλης (65′ Μίγκος), Ράπτης (56΄Βρακάς), Γιοβάνης, Μαλεσάγκος, Ρούμπης, Ιωακειμίδης (56΄Καραγιάννης), Παπανδρέου Χ.(70′ Μαγγόπουλος), Γώγος, Κάσο, Παπανδρέου Α. (56′ Δανδάκης)

Δόξα Γαρδικίου (Τζίμας): Ντόστας, Τσιρώνης, Τζίμας Π. (34΄Χρήστου Ε.), Τζίμας Θ., Λιάμης, Γκέκας, Σακαρέλης, Cepele (53΄Τζίμας Στ.), Νάκας, Ευθυμίου, Τσούτης.

Φωτογραφίες: arisfiliaton.gr

P