Εύκολα η ΑΕΝΣ, 6-1 τον Άρη Πέρδικας

Εύκολο απόγευμα είχε η Νέα Σελεύκεια καθώς κέρδισε με 6-1 τον Άρη Πέρδικας με χατ τρικ Ηλία Μονάχου.
Μόλις στο 6′ ο Ηλίας Μονάχος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με τον Βασίλη Γκόγκο ένα λεπτό μετά (7΄) να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο επόμενο λεπτό είχαμε και νέο γκολ αυτή τη φορά για τον Άρη Πέρδικας με δράστη τον Φίλιππο Γιαννούλη να μειώνει σε 2-1.
Στο 34΄ο Ηλίας Μονάχος βρήκε ξανά δίχτυα πετυχαίνοντας το 3-1 για την ΑΕΝΣ που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Ο Παναγιώτης Σούφης στο 64′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 με τον Ηλία Μονάχο στο 65΄να σκοράρει εκ νέου (5-1) και να σημειώνει χατ τρικ. Το τελικό 6-1 πέτυχε ο Βασίλης Ζαφείρης στο 83′.Στα αξιοσημείωτα είναι ότι και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Για την ΑΕΝΣ ο Αλέκος Καρύδης θέλησε να ξεκουράσει παίκτες και να δει την ετοιμότητα των υπολοίπων. Ενώ στον αντίποδα για τον Άρη Πέρδικας ο Σάκης Καζάκος είχε αρκετές απουσίες παικτών με τον Αντώνη Μπέζα να αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.
ΑΕΝΣ (Καρύδης): Αναστασίου (72΄Αθανασίου Β.), Σουλιώτης, Ζαφείρης, Κυβράνογλου, Καντρής, Μονάχος (66΄Παπαβασιλείου), Βάσιος Α.(66′ Σωτηράκης), Γκόγκος, Σούφης, Λάμπρου, Βάσιος Κ. (76΄Φράτης).
Άρης Πέρδικας (Καζάκος): Μπέζας, Παντούλας, Γκόλιας (61΄Τσαμπάς), Μπιστιώλης, Πρεντί, Γκόγκα, Γιαννούλης, Μυρισκλάβος, Ισάκ, Παπανδρέου (78΄Τσομπόλης Α.), Κιοντέτσι.

P