• Εύκολα η Πλαταριά την Πέρδικα

  460 προβολές
 • Φόρτσαρε στην επανάληψη ο ΑΟΠ

  Το παιχνίδι ανάμεσα στην Πλαταριά και τον Άρη Πέρδικας ξεκίνησε με γκολ από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν ο Ντίνος Βασίας στο 9′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ντούγια ανοίγοντας το σκορ (1-0) για τους γηπεδούχους. Στο 40′ ο Γιάννης Κόχυλας του Χ. έστειλε κατά λάθος την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Στο 42′ ο ΑΟΠ κέρδισε πέναλτι όπου μετέτρεψε σε γκολ ο Φάνης Καλέσης πετυχαίνοντας  το 3-0 (σκορ ημιχρόνου).
  Στην επανάληψη οι παίκτες του Αλέκου Μπάλλα μπήκαν πολύ δυνατά και με τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο ανέβασα τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Αρχικά ο Θανάσης Πασχάλης στο 48′ σημείωσε το 4-0. Ο θεοδώρου στο 60′ και ο Καραγιάννης στο 63′ πέτυχαν το 5-0 και 6-0 αντίστοιχα για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της Πλαταριάς ο Πασχάλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 7-0 στο 83΄.

  Συνθέσεις ομάδων:

  Πλαταριά (Μπάλλας): Λώλος, Πασχάλης Αν., Ράπτης (Τζανής), Βαλάκος, Μητσέλος, Παπανδρέου Χ., Βασίας, Πασχάλης Αθ., Καραγιάννης (Παπανδρέου Αντ.), Θεοδώρου (Γιαννούλης Φ.), Καλέσης (Μπίκας).
  Πέρδικα (Ευαγγέλου): Ντούγιας, Μπιστιώλης (32΄Μυρισκλάβος Ε.), Κόχυλας Ι.του Χ. (65΄Τσάντος Αγγ.), Μυρισκλάβος Θ. (79’ Μυρισκλάβος Ι.), Κιοιντέσι, Κουρούτης, Λάμπρου, Παντούλας, Γκόγκα Λ., Τσάντος κ. (77’ Παππάς Ε.), Φουσέκης.

   

  • P