• Εύκολα το 2 στα 2 ο Αστέρας Παραποτάμου

  210 προβολές
 • Εύκολα ο Αστέρας Παραποτάμου, έκανε το 2 στα 2 επικρατώντας του Άρη Πέρδικας με 4-0.

  Σε ένα μέτριο παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα ο Αστέρας ευτύχησε στην πρώτη καλή ευκαιρία του στο παιχνίδι να ανοίξει το σκορ όταν στο 18 λεπτό μετά από φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή της Πέρδικας μετά την ασταθή απόκρουσή του τερματοφύλακα ο Βαγγελής δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με πλασέ έκανε το 1-0.

  Στο 53′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζάνη, ο Άγγελος Λιώνης με κεφαλιά έκανε το 2-0, στο 72 μετά από εξαιρετική κούρσα του Άγγελου Λιώνη έκανε το σουτ απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Τζάνης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
  Στο 82 λάθος της Πέρδικας ο Πανταζής, έκλεψε την μπάλα και κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιώνης όμως ο τερματοφύλακας μάντεψε σωστά και πέφτοντας στη δεξιά πλευρά της εστίας του απέκρουσε πολύ ωραία σε κόρνερ.
  Στο 78΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βασίλης Λιώνης απο πλευράς γηπεδούχων.
  Στο 90′ ο Δημητρίου έκανε την κούρσα σούταρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Λιώνης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

  Συνθέσεις
  Αστέρας Παραποτάμου (Δημητρίου): Σπυριδώνου, Λιώνης Βασ., Παργανάς, Ντόστας, Γιοβάνης, Βαγγελής, Πασχάλης, Πανταζής, Λιώνης Α., Τζάνης, Δημητρίου.
  Άρης Πέρδικας (Ευαγγέλου): Ντούγιας, Παντούλας, Κόχυλας, Τσέπης, Μπιστιώλης, Φωτίου, Μώκος, Λαχανίδης, Τσάντος, Κουλούρης, Κόχυλας Ι.

  ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΙΚΟΝΕΣ: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ

   

  • P