• Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΝΣ στην Παραμυθιά

  523 προβολές
 • Με δέκα ποδοσφαιριστές κατέβηκε η Θύελλα Γκρίκας/Ψάκας.

  Τυπική διαδικασία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη Θύελλα Γκρίκας/ Ψάκας και την ΑΕΝΣ. Από τη μία οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι, απο την άλλη οι γηπεδούχοι έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο καθώς παρατάχτηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να επικρατήσει άνετα η ομάδα του Αλέκου Καρύδη με σκορ 8-1.

  Το παιχνίδι φυσικά δεν αντέχει κριτική μιας και οι γηπεδούχοι πέρα από το πρώτο αναγνωριστικό τέταρτο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό που επέβαλε η ομάδα της Νέας Σελεύκειας.

  Ο Μεχμετάϊ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Κατσέλη μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ (0-1) για την ΑΕΝΣ. Η Θύελλα απάντησε αμέσως με Άγγελο Ρίζο. Ο επιθετικός των γηπεδούχων ανατράπηκε απο τον Βένο και ανέλαβε την εκτέλεση ισοφαρίζοντας σε 1-1.


  Στο 16΄ο Φώτης Τάσιος έδωσε το προβάδισμα (1-2) στους φιλοξενούμενους για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Μιχάλης Γιαννακός και με χατ-τρικ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 1-5.

  Στο 55΄ο Χατζηπέτρου μετά από ασίστ του Γιαννακού γράφει το 1-6.


  Στο 90΄ήταν σειρά του Άκη Γόγολου να βρει δίχτυα και να πραγματοποιήσει το 1-7 ενώ το τελικό 1-8 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ιωάννου.Συνθέσεις ομάδων:
  Θύελλα Γκρίκας/Ψάκας (Γκορέζης): Ζαφείρης, Παππάς, Μουσελίμης Χ., Μουσελίμης Λ., Μπέλλος, Παργανάς, Κοσμίδης, Ντρίτσος, Ρίζος, Μπάτσης.
  ΑΕΝΣ (Καρύδης): Βένος Κ., Ζήγος Σπ., Βάσιος Α., Αθανασίου Δ., Κατσέλης, Βένος Δ., Χατζηπέτρου, Μεχμετάι,  Τάσιος (70΄Ιωάννου), Γόγολος, Γιαννακός.

  Φωτογραφίες: Αρίστος Σουλιώτης

  • P