• «Φόρτωσε» γκολ τα Σύβοτα η ΑΕΝΣ

  295 προβολές

  Οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Καρύδη ξέσπασαν στα Σύβοτα…

  …και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 11-0.

  Το σκορ άνοιξε στο 15΄ ο Άκης Γόγολος (1-0) ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να πραγματοποιήσει στο 20΄ο Φείμ Κάσο το 3-0. Στο 25΄είχαμε αυτογκόλ σε εκτέλεση φάουλ του Κάσο οι νυκτερίδες έστειλαν καταλάθος την μπάλα στην εστία του Γουρνάρη  για το 4-0.


  Στην συνέχεια σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Μιχάλης Γιαννακός όπου με δυο προσωπικά γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0 για τον δικέφαλο. Παναγιώτης Σούφης και Στέφανος Χατζηπέτρου έγραψαν και αυτοί τα ονόματα τους στην λίστα των σκόρερ διαμορφώνοντας το 7-0 και 8-0 όπου ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

  Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την ΑΕΝΣ να σημειώνει ακόμη τρία γκολ. Ο Μιχάλης Γιαννακός σκόραρε εκ νέου στο 60΄(9-0) και ο Φειμ Κάσο έγραψε το 10-0 στο 70΄. Το τελικό 11-0 διαμόρφωσε ο Μιχάλης Γιαννακός πετυχαινόντας “καρέ” τερμάτων.

  Συνθέσεις ομάδων:
  ΑΕΝΣ (Καρύδης): Βένος Κ., Βένος Δ. (46΄Ζήγος Δ.), Βάσιος Α., Βάσιος Ε., Κάσο, Κυβράνογλου, Γόγολος, Σούφης (46΄Παππάς Π.), Βασιλείου, Γιαννακός, Χατζηπέτρου.

  Σύβοτα (Βαλάκος): Γουρνάρης, Αθανασίου-Παππάς, Τσανάκας, Παπαδήμας (34΄Ασημάκης), Κόντης (46΄Παπαθανασίου)  Ρώσσης Δ. (34΄Σωτηριάδης), Βαγγελής Π., Φερεντίνος (46΄ Τσάνης), Γκόγκος, Βαγγελής Χ., Βαγγελής Α.

  Φωτογραφίες: Αρίστος Σουλιώτης

  Print Friendly, PDF & Email