Γ΄Εθνική: Την τετάρτη η συζήτηση στην Ε.Π.Ο. για τον καθορισμό των ομίλων

Την προσεχή Τετάρτη θα γίνει η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., με βασικό θέμα συζήτησης τον καθορισμό των ομίλων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δυο εκπρόσωποί μας (Θεσπρωτός και Παραπόταμος) περιμένουν με αγωνία τον καθορισμό για να μάθουν τα σωματεία που θα αντιμετωπίσουν. Είναι πολύ πιθανό σε κάθε όμιλο να τοποθετηθούν μόλις 12 ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να μετατεθεί η πρεμιέρα μία ή και δύο εβδομάδες αργότερα.

Σκέψεις στην ΕΠΟ μέχρι και για 6 0μίλους.

Οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή είναι περισσότερες από 15 και τινάζουν τον σχεδιασμό στον αέρα. Ο ελιγμός της Ε.Π.Ο.,  με την αντικατάσταση των πρωταθλητριών ομάδων που δεν θέλουν να παίξουν από τις δευτεραθλήτριες ή και τις τριταθλήτριες των Ενώσεων δεν έφερε αποτέλεσμα. Αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Ο Πανελευσινιακός που έχασε την προσφυγή, δεν θα παίξει Β’ Εθνική, αλλά δεν δήλωσε και συμμετοχή στη Γ’ Εθνική. Πέραν αυτών επίσης οι ομάδες: Χανιά, Πανθρακικός, Καλλονή, ΑΕ Ιστιαίας, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, Εορδαϊκός, Πυρσός Γρεβενών, Πυθαγόρας, Κανάρης Νενήτων, ΑΟ Σύρου δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ο Διαγόρας Σεβαστής κι η Πύδνα Κίτρους, έδωσαν τα ΑΦΜ τους σε άλλες ομάδες (Αλεξάνδρεια Ημαθίας και Βόλος ΝΠΣ).
Έτσι, πρόχειρα μπορούμε να σημειώσουμε ότι οι συμμετέχουσες ομάδες είναι περίπου 96.

Στην Ε.Π.Ο. υπάρχουν σκέψεις να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με λιγότερους ομίλους πιθανότατα 6 όμιλοι με 16 ομάδες. Αυτό θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα μετά το μπαράζ για την άνοδο στην Football League μεταξύ της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης που θα διεξαχθεί την Τρίτη 29 Αυγούστου στο Δ.Α.Κ. Κατερίνης στις 19.00.

Μετατίθεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η πρεμιέρα έχει αρχικά προγραμματιστεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες αναφέρουν για την έναρξη του πρωταθλήματος περί μετάθεσης του για τις 24 Σεπτεμβρίου ή για τις 1 Οκτωβρίου.
Δηλαδή, μια ή δυο εβδομάδες μετά την ως τώρα ανακοινωθείσα επίσημη ημερομηνία.
Νεότερα αναμένονται από τη Τετάρτη για το κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό και να επιβεβαιωθεί η εν λόγω πάντα πληροφορία.

P