Γαρδίκι – Μαζαρακιά 1-2

Νίκη με ανατροπή για τον Α.Ο.Μ..

Σε ανοδική πορεία η ομάδα του Αδάμ Βασιλάκη που αρχίζει να βρίσκει σιγά σιγά την αγωνιστική της ταυτότητα μετά τις δύο πρώτες δύσκολες αγωνιστικές. Η Μαζαρακιά που πριν δυο εβδομάδες πήρε το πρώτο της διπλό με ανατροπή στο Μαργαρίτι (1-3 τον Άρη). Συνέχισε με μια ακόμη εκτός έδρας επιτυχία χθες αυτή την φορά στο Γαρδίκι απέναντι στην Δόξα (1-2).
Μέτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να διαγωνίζονται στο ποια θα κάνει περισσότερα λάθη και χωρίς να έχουμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για τις δυο ομάδες ήρθε το δεύτερό ημίχρονο να αποζημιώσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο με τρία γκολ και αρκετές ευκαιρίες. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Αντώνης Παππάς που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και σημείωσε και τα δύο γκολ του ΑΟΜ.
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Σάκης Γκέκας στο 48΄. Για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά αργότερα με τον Αντώνη Παππά να ισοφαρίζει σε 1-1.  Οι παίκτες του Ηρακλή Νίκου πίεσαν μετά την ισοφάριση διημιούγησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Ότι δεν κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας το κατάφερε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι ο Αντώνης Παππάς πετυχαινοντας στο 78΄ την ολική ανατροπή (1-2) και δίνοντας την νίκη στην Μαζαρακιά.
Την επόμενη αγωνιστική θα το Γαρδίκι θα αναμετρηθεί με το Λαδοχώρι στο γήπεδο της Μαζαρακιάς το Σάββατο και την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο ο ΑΟΜ θα υποδεχθεί την συγκάτοικο Πλαταριά.
Δόξα Γαρδικίου (Νίκου): Corodeni, Τσουγγάρης Ε. (60΄Ντούκας Ι.), Τσίρης Χ., Τσιρώνης, Αθανασίου, Τσουγγάρης Δ., Τσούτης Γ., Τσουγγάρης Σ., Γκέκας Α., Σιώζης, Τσίρης Ν.
Μαζαρακιά (Βασιλάκης): Λώλος, Τιφτικίδης, Μπάργκας, Χαρίσης, Μπάλλας Σ., Χαλκής, Λάμπρου, Γεωργίου, Μάστορας, Μπάλλας Α. (50΄Παππάς), Βασιλείου.

*Φωτογραφίες: Μάκης Μάντης

P