Γαρδίκι – Μαζαρακιά 5-2

Με πεντάρα ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά η Δόξα. Υποβιβάστηκε η Μαζαρακιά.

Με τον καλύτερο τρόπο “έκλεισαν” την φετινή χρονιά στο Γαρδικι καθώς φιλοδώρησαν με πέντε γκολ την Μαζαρακιά. Από την άλλη πλευρά η Μαζαρακιά δεν κατάφερε στην διαδικασία των πλέι άουτ αν και ξεκίνησε με βαθμολογικό πλεονέκτημα (+5) να παραμείνει στην Α1 και θα επιστρέψει στην Α2.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και επικράτησαν δίκαια του ΑΟΜ. Σκόρερς για του σταυραετούς χρίστηκαν οι: Γιώργος Δημητρίου (2), Βαγγέλης Ντρίτσος, Άρης Σιώζης και Βασίλης Γκούγιας. Από πλευράς φιλοξενούμενων τα γκολ σημείωσαν οι Β. Ζιώγας και Βασίλης Λώλας.

Δόξα Γαρδικίου (Γκέκας Αλέκος): Corodeni, Γκούγιας, Γκέκας Χρ., Γαλανόπουλος, Τσουγγάρης Βαγ., Τσίρης Β., Ντρίτσος, Σιώζης Α., Γκέκας Δ., Δημητρίου, Γκέκας Α..
Μαζαρακιά (Τσέπης): Αποστόλου, Γκαμπρέλας Σπ., Βέρμπης, Μπάλλας Σπ., Πρεντί, Μπάλλας Α., Λάμπρου Δ., Λώλας Β., Βασιλείου Α., Τζανής, Ζιώγας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης  η διοίκηση της Δόξας παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή με αφορμή την ολοκλήρωση του φετινής χρονιάς στην ταβέρνα που διατηρεί ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Μαργαρίτης.

P