Γαρδίκι – Σπάρτακος 4-1

Δεύτερη σερί νίκη για την Δόξα Γαρδικίου.

 

Πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, η Δόξα Γαρδικίου κατάφερε να επιβληθεί του Σπάρτακου Γραικοχωρίου με 4-1 πετυχαίνοντας την δευτερη συνεχόμενη  νικη της στο πρωτάθλημα. Δύο τέρματα για τους «σταυραετούς» πέτυχε ο Στέφανος Τσουγγάρης και από ένα οι Άρης Σιώζης και Νίκος Τόλαρος. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Σάκη Καζάκο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο μισάωρο προηγήθηκαν 3-0 και ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση νίκη με τον Άρη Σιώζη να ανοίγει το σκορ και τον Στέφανο Τσουγγάρη με δυο προσωπικά γκολ να ανεβάζει τον δείκτη στο 3-0.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν επιλογές καθώς και ο προπονητής έπαιξε στο παιχνίδι (λόγω έλλειψης ποδοσφαιριστών) κατάφεραν να περιορίσουν την ομάδα του Γαρδικίου προσωρινά και να μειώσουν το σκορ  (3-1) με κεφάλια του Σάκη Καζάκου. Όμως  στο τέλος η Δόξα  με γκολ του Νίκου Τόλαρου  που μπήκε ως αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Δόξα Γαρδικίου (Νίκου Ηρακλής): Corodini, Τσίρης Ν., Τσίρης Χ., Τσιρώνης, Αθανασίου Α., Τσουγγάρης Δ., Τσουγγάρης Στ., Τσούτης, Γκέκας Α., Σιώζης, Γκέκας Δ.
Σπάρτακος (Κολιούσης Κώστας): Σπυριδώνου, Αναστασιάδης, Τάτσης, Κολιούσης, Τσαλούκας, Γεωργόπουλος, Μπακιρτζίδης, Ζήγος, Καζάκος, Βασιλείου, Λιωλής.

P