• Για τις 19/8 η απόφαση για την αναδιάρθρωση

  47 προβολές

  Κωμικοτραγικές καταστάσεις συνεχίζει να βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο….

  …καθώς σήμερα το ημερολόγιο γράφει 7 Αυγούστου του 2020 κι ένας μεγάλος αριθμός ΠΑΕ -ανάμεσα τους και ο Θεσπρωτός- δεν γνωρίζει ακόμα, σε ποιοι πρωτάθλημα θα κληθεί να συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο!

  Μετά την απόφαση που έλαβε πριν μερικές μέρες η Super League 2, η οποία για μία ψήφο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα 3/4 που απαιτούνταν για να νομιμοποιούσε πρόταση για την ενοποίηση της κατηγορίας με τη Football League, ήρθε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία παρέτεινε την αγωνία των συλλόγων, μεταθέτοντας τη λήψη της οριστικής απόφασης για το τι μέλλει γενέσθαι για τις… 19 Αυγούστου!
  Είναι προφανές, πως η Ομοσπονδία θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να πετύχει την αναδιάρθρωση, στη βάση του σχεδίου που προβλέπει την κατάργηση της Football League και τη δημιουργία δύο ομίλων στη Super League 2, ωστόσο η βάση για να προχωρήσει απουσιάζει και οι οποιεσδήποτε αλλαγές φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολες, έως απίθανες.
  Την ίδια στιγμή, οι ομάδες βρίσκονται στα «κάγκελα», άλλες επειδή δεν μπορούν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους κι άλλες επειδή τον «έτρεξαν» ήδη, πιστεύοντας τις υποσχέσεις για την πραγματοποίηση της αναδιάρθρωσης.

  Print Friendly, PDF & Email