• Γιαννίκης: «Πιο κινητικοί στο δεύτερο ημίχρονο»

  348 προβολές
 • Στο γεγονός πώς η ομάδα είχε κυκλοφορία της μπάλας και έβγαλε πολλές ευκαιρίες…

  …στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης.

  Για μία ακόμη φορά υπογράμμισε πώς είναι η μεταγραφική ενίσχυση να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται, ενώ εκτίμησε πώς θα χρειαστούν κάποιες εβδομάδες για να είναι η ομάδα εντελώς έτοιμη.

  Αναλυτικά:

  «Πιστεύω είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Το καλό είναι ότι είχαμε και μέτρο σύγκρισης με πέρυσι που παίξαμε με τον Θεσπρωτό.

  Πέρυσι κερδίσαμε 3-1, φέτος 4-1. Είμαι ευχαριστημένος αν βάλουμε κάτω και την αγωνιστική απραξία, με την κυκλοφορία μπάλας, τις φάσεις που βγάλαμε, είχαμε σε κάθε ημίχρονο ένα τέταρτο στο οποίο είχαμε ελαφρά, εύκολα λάθη και έπεσε ο ρυθμός αλλά σε γενικές γραμμές μετά από τόσο καιρό να έχεις κατοχή μπάλας και να βγάζεις τόσες ευκαιρίες, δείχνει καλά στοιχεία ο ΠΑΣ».

  Αν διαπίστωσε διαφορά κινητικότητας της ομάδας στα δυο ημίχρονα:

  «Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 4-5 ευκαιρίες, σε άδειο τέρμα, τετ α τετ που χάσαμε. Σίγουρα ήμασταν πιο στατικοί και κινητικοί στο δεύτερο αλλά μετά από δυο φιλικά παιχνίδια με Ατρόμητο και Ολυμπιακό που είχε άλλη πίεση, σήμερα να έχεις παιχνίδι κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχεις απόλυτη κατοχή μπάλας. Πιστεύω και στα δυο ημίχρονα είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ».

  Αν είδε κάποια πράγματα ενόψει του κρίσιμου τεστ για το πρωτάθλημα με Παναιτωλικό:

  « Δεν είναι κρίσιμο τεστ για το πρωτάθλημα, πρέπει να βάλουμε τα πράγματα κάτω, είχαμε 5,5 μήνες αγωνιστική απραξία, αν ήταν τεστ για το πρωτάθλημα δεν θα κάναμε φιλικό σήμερα, απλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που έπρεπε να κάνουμε φιλικό.

  Δεν είναι κρας τεστ, είναι να αναπληρώσουμε το κενό που έχουμε και να είμαστε όσο πιο προετοιμασμένοι στο πρώτο παιχνίδι. Για αυτό κάνουμε τα φιλικά αυτά».

  Πότε θα είναι έτοιμος ο Ντομίνγκεθ;

  « Ο Χουάν κάνει ακόμα μικρά κομματάκια ομαδικών προπονήσεων, θα το ορίσει το σώμα του πότε θα κάνει εντατική προπόνηση, θα χρειαστεί καιρό».

  Αν θεωρεί πότε είναι καλύτερο να γίνει μεταγραφική ενίσχυση;

  «Όσο πιο γρήγορα γίνεται”

  Αν ο ΠΑΣ είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα:

  «Όπως και να έχει η ομάδα θα είναι συνολικά έτοιμη πιστεύω Νοέμβριο. Μέχρι τότε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε όσο πιο πολλούς πόντους γίνεται σε κάθε ματς, αλλά εμείς είμαστε η μόνη ομάδα με τον Απόλλωνα που έχει το ντεσαβαντάζ απέναντι στους άλλους και δεν αναπληρώνεται τόσο εύκολα. Θα χρειαστούμε κάποιες εβδομάδες.

  Πηγή: Passports.gr

  • P