Η αποστολή του Θεσπρωτού για την Ιτέα

Με 21 παικτες και στόχο την πρόκριση ο Θεσπρωτός ταξιδευει στην φωκίδα.

Έτοιμο για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν είναι το πλατανόφυλλο.

Ο κυπελλούχος Θεσπρωτίας, με προπονητή τον Δημήτρη Μουρούτη έχοντας κρατήσει τον περσινό βασικό κορμό αλλά και ενισχυθεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ταξιδεύει το πρωί της Κυριακής για την Φωκίδα, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Ιτέας στο πλαίσιο της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το έργο του Θεσπρωτου μονο εύκολο δεν είναι καθώς η Ιτεα είναι από τις πολύ καλές ομάδες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (3η θέση).

Δυο ποδοσφαιριστές δεν θα έχει στην διάθεση του ο προπονητής της Ηγουμενιτσιώτικη ομάδας καθώς ο Κατσέλης είναι τραυματίας και ο Μούτσιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η αποστολή των κιτρινόμαυρων για το σημερινό παιχνίδι (17:00) παιχνίδι αποτελείται από 21 παίκτες.

Αναλυτικά: Κωνσταντάκος, Πάντος, Κατσέλης, Σταυρίδης, Μπέρτσος, Κωνσταντίνου Ε., Κωνσταντίνου Β., Σουλιώτης, Πανταζής, Μητσέλος, Μπικας, Γώγος, Πέντσας, Γκόλιας, Φούντζουλας, Ρούμπης, Λάμπρου, Χατζίου, Ευθυμίου, Λαγός και Γιαννούλης.

Η ομάδα του Θεσπρωτού θα αναχωρήσει στις 8:30  από το Πάνθεον και το Theball.gr θα ακολουθήσει την ομάδα και θα σας μεταφέρει live τα όσα θα συμβούν στην Ιτέα.

P