• Η ΕΠΣ Θεσπρωτίας και τέσσερις Ενώσεις κατά του κορονοϊού

  519 προβολές
 • Σε όλες τις ιστοσελίδες «έπαιξε» η πρωτοβουλία που συμμετείχε η ΕΠΣ Θεσπρωτίας…

  … χάρη στην οποία προσφέρθηκαν μάσκες και υγειονομικό υλικό σε νοσοκομεία της χώρας.

  Εκτός από την ΕΠΣΘ που προσέφερε μάσκες στο Νοσοκομείο Φιλιατών, συμμετείχαν ακόμα οι ΕΠΣ Αθηνών, Αχαΐας, Βοιωτίας και Λακωνίας, οι οποίες με τη σειρά τους πρόσφεραν το υλικό στα νοσοκομεία των αντίστοιχων νομών.

  Ηταν μία κίνηση, η οποία απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια και από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Ποσότητες από μάσκες συγκέντρωσαν και προσφέρουν σε νοσοκομεία οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Θεσπρωτίας & Λακωνίας. Αλληλέγγυο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνεισφέρει στην κοινωνική μάχη, όπως όλη η αθλητική οικογένεια. Μπράβο».

  Η ανακοίνωση των πέντε Ενώσεων έχει ως εξής: «Ζούμε σε μια περίοδο που επιβάλλεται από τις ανθρώπινες και τις αθλητικές αξίες η αλληλεγγύη και η συνεισφορά, σε αυτούς που δίνουν τη μάχη στη πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στον κορονοϊό. Ταυτιζόμαστε με την προσπάθεια του Υπουργείου Αθλητισμού, του ίδιου του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη και της αθλητικής οικογένειας της χώρας και προσφέρουμε και εμείς υγειονομικό υλικό στα νοσοκομεία των περιοχών μας. Στηρίζουμε έμπρακτα και στεκόμαστε δίπλα σε όλους αυτούς που με αυταπάρνηση και χωρίς φόβο πολεμούν νυχθημερόν για να ξεφύγει η Ελλάδα μας από τον εφιάλτη. Ο αθλητισμός ενώνει, το ποδόσφαιρο συνεισφέρει. Θα νικήσουμε, θα ξεπεράσουμε την κρίση.

  Η παραγγελία του υλικού έγινε πριν από ένα μήνα περίπου και προχθές οι Ενώσεις μπόρεσαν να το παραλάβουν και να το διαθέσουν στις Υγειονομικές Περιφέρειες.

  Pelop.gr

  • P