• Η συνέντευξη τύπου | Καβάλα – Θεσπρωτός

  177 προβολές

  Διαβάστε τι δήλωσαν οι δυο προπονητές μετά την λήξη της αναμέτρησης στο “Ανθή Καραγιάννη”.

  Ρότσα: “Ήμασταν ανταγωνιστικοί έως ενός σημείου”


  Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου:
   « Η δουλειά του διαιτητή στην Ελλάδα  είναι απίστευτη δύσκολη. Αν έκανε   λάθος θα το διορθώσει μετά  γιατί είναι άπειρος.  Το σκορ άνοιξε μετά το 2-1. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια ακόμη πιο δυνατά . Είχαμε μια καλή παρουσία αλλά είμαστε μία άπειρη ομάδα στην κατηγορία. Ήμασταν ανταγωνιστικοί έως ενός σημείου.  Έχουμε ένα πλάνο και θα συνεχιστεί η προσπάθεια μας που δεν ήταν μόνο το σημερινό παιχνίδι αλλά βλέπουμε μπροστά. Το παιχνίδι ήταν όμορφο και δυνατό . Η Καβάλα μετά το 2-1 είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού γιατί εμείς λόγω απειρίας δεν είχαμε τη δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Είναι φυσιολογικό αυτό. Είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα και εύχομαι την Καβάλα να υλοποιήσει το στόχο της. Είναι μια καλή ομάδα μ` ένα σοβαρό προπονητή.  Εμείς γυρνάμε πίσω με πολλά χιλιόμετρα και μ` έναν πόνο. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να γινόμαστε καλύτεροι συνέχεια. Κάνουμε καλή προσπάθεια σε μία όμορφη πόλη, την Ηγουμενίτσα, που βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας.  Είμαστε σε ένα καλύτερο επίπεδο απ` αυτό που ήμασταν στην αρχή. Θέλουμε να δίνουμε τις μάχες μας συνέχεια. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία, θα την αναταποδώσουμε στο παιχνίδι του β΄ γύρου.».

   

  Δερμιτζάκης: “Ευχαριστούμε τον Ρότσα για ότι προσέφερε και προσφέρει.”

  Ενώ ο ομόλογός του της Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης σημείωσε: «Ο Χουάν άφησε εποχή ως ποδοσφαιριστής. Είναι μεγάλη τιμή που συνεχίζει ως προπονητής. Τα λόγια του δείχνουν πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε και προσφέρει. Όσον αφορά το παιχνίδι, είχα πει στους ποδοσφαιριστές μας, ότι είναι το πιο δύσκολο στην εβδομάδα που διανύσαμε. Διότι, η αντίπαλη ομάδα προερχόταν από θετικά αποτελέσματα, είχε καλή ψυχολογία και παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Τους συγχαίρω, γιατί υλοποίησαν σε μεγάλο ποσοστό αυτά που σχεδιάσαμε.

  Στο Α` μέρος είχαμε την κατοχή αλλά χωρίς ρυθμό. Επίσης δεν ήταν οι αποστάσεις των γραμμών αυτές που έπρεπε να είναι με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να γίνεται επικίνδυνος. Μας δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς. Στο Β` μέρος μπήκαμε περισσότερο συνειδητοποιημένοι ενώ μας βοήθησε πολύ η είσοδος του Καθάριου. Αυξήσαμε το σκορ και το διαχειριστήκαμε έτσι όπως έπρεπε μέχρι το τέλος. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην Ιεράπετρα. Εύχομαι στην ομάδα του Θεσπρωτού καλή πορεία. Η δουλειά που γίνεται θα φέρει αποτέλεσμα. Οι ήττες πρέπει να πεισμώνουν και όχι να απογοητεύουν».

  Print Friendly, PDF & Email
 • Προτεινόμενο
  Προτεινόμενο
  Τα πέντε γκολ από το παιχνίδι Καβάλα - Θεσπρωτός...  …