Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλα και Θεσπρωτός στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League 2.
Οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον πρώτο τους σκόρερ, Απόστολο Σαραντίδη να βρίσκει δίχτυα στο 22΄μετα απο φάση διαρκείας στα καρέ του Κυρίτση. Οι γηπεδούχοι που μετά το γκολ και κυρίως την επανάληψη πίεσαν αρκετά τον Θεσπρωτό στο 88΄κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σταμένκοβίτς (1-1) ενώ είχαν και δοκάρι στο 75 με τον Σαμπανίδη.
Συνθέσεις:
Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (46’ Αρμάλας), Στίκας, Σπάσιτς, Έμπερτ, Θωμαϊδης (73’ Μπελεβώνης), Αμούρ (85’ Αλίμι), Οκάν (46’ Γροσδάνης), Καϊούμπι (46’ Σαμπανίδης), Σταμένκοβιτς.
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κινάλης, Βασιλάκης, Στεργίου, Γκάνσιερ, Ντ’ Αλεσσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης (63’ Δημήτρουλας), Κωνσταντίνου, Σαραντίδης (80’ Γώγος), Ραμίρεζ (71’ Μπονίγια), Βαλιέντε.