• Ήττες για τις Μικτές Θεσπρωτίας στην Πρέβεζα

  654 προβολές
 • Δεν τα κατάφεραν οι Μικτές ομάδες Κ12 και Κ14 του νομού μας στην Πρέβεζα…

  …όπου γνώρισαν την ήττα από τα αντίστοιχα συγκροτήματα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας για το πρωτάθλημα προεπιλογής των Εθνικών ομάδων.

  Κ12: Πρέβεζα/Λευκάδα – Θεσπρωτία 3-0
  Οι παίκτες του Κυριάκου Παναγιωτιίδη δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους με αποτέλεσμα να έρθει εύκολα η νίκη. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 17’ ο Τσόκας, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με δύο υπέροχα τέρματα του Θεοχάρη στο 46’ και στο 55’, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
  Οι συνθέσεις των ομάδων:
  ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (Κυριάκος Παναγιωτίδης): Πολυχρονόπουλος, Ντεντές (55’ Κολιός), Σκουτέλας, Άτσας, Κιτσαντάς, Βαρζελής 55’ Μεϊμαρόγλου), Τσόκας 55’ Παπουτσής), Θεοχάρης (55’ Τσίρας), Δούρος.
  ΕΠΣ Θεσπρωτίας (Χρήστος Σακαρέλης): Γρηγορίου, Τσιρώνης, Κόρος (51’ Μπολώσης), Κολοβός, Πουλόπουλος (51’ Τσιώτας), Ευαγγέλου (51’ Κουρνιώτης), Λώλας (43’ Αποστόλου), Πάσχος (43’ Σπύρου), Λιάκος (51’ Σιντόρης).

  Κ14: Πρέβεζα/Λευκάδα – Θεσπρωτία 3-0
  Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από πολύ νωρίς με την κεφαλιά του Ανδρέου στο 5’ κάνοντας το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 16’ επίσης με κεφαλιά από τον Γαλιάτσο, σκορ, ενώ στο 35’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και μείωσαν σε 2-1 με την κεφαλιά του Σάκκου, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Κυριάκου Παναγιωτίδη, έχοντας ως σκοπό μόνο τη νίκη ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας να πετύχει το τρίτο της τέρμα στο 44’ (9ο λεπτό του β’ ημιχρόνου), αφού η απευθείας εκτέλση κόρνες του Σολδάτου, χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι. Ότι δεν έκανε ο Σολδάτος το έκανε δύο λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης, με κοντινό πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.
  Οι συνθέσεις των ομάδων:
  ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (Κυριάκος Παναγιωτίδης): Πολίτης, Νάτσιος, Σουλιώτης, Σεργής, Ανδρέου, Γαλιάτσος, Τάτσης (60’ Γαζής), Λούπας, Σολδάτος, Κυριακίδης, Πασκασοβίτης.
  ΕΠΣ Θεσπρωτίας (Χρήστος Σακαρέλης): Νάτσης, Τόκας (57’ Πετρίδης), Δανδάκης, Τσιώτης (57’ Πασχάλης), Σάκκος (57’ Μούσιος), Τσαλούκας, Αποστόλου, Σπύρου, Παλάντζας, Μίγκος (57’ Αδαμίδης).

  Πηγή: sportime24.gr

   

  • P