• Ήττες για τις Μικτές Θεσπρωτίας στην Πρέβεζα

  453 προβολές

  Δεν τα κατάφεραν οι Μικτές ομάδες Κ12 και Κ14 του νομού μας στην Πρέβεζα…

  …όπου γνώρισαν την ήττα από τα αντίστοιχα συγκροτήματα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας για το πρωτάθλημα προεπιλογής των Εθνικών ομάδων.

  Κ12: Πρέβεζα/Λευκάδα – Θεσπρωτία 3-0
  Οι παίκτες του Κυριάκου Παναγιωτιίδη δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους με αποτέλεσμα να έρθει εύκολα η νίκη. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 17’ ο Τσόκας, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με δύο υπέροχα τέρματα του Θεοχάρη στο 46’ και στο 55’, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
  Οι συνθέσεις των ομάδων:
  ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (Κυριάκος Παναγιωτίδης): Πολυχρονόπουλος, Ντεντές (55’ Κολιός), Σκουτέλας, Άτσας, Κιτσαντάς, Βαρζελής 55’ Μεϊμαρόγλου), Τσόκας 55’ Παπουτσής), Θεοχάρης (55’ Τσίρας), Δούρος.
  ΕΠΣ Θεσπρωτίας (Χρήστος Σακαρέλης): Γρηγορίου, Τσιρώνης, Κόρος (51’ Μπολώσης), Κολοβός, Πουλόπουλος (51’ Τσιώτας), Ευαγγέλου (51’ Κουρνιώτης), Λώλας (43’ Αποστόλου), Πάσχος (43’ Σπύρου), Λιάκος (51’ Σιντόρης).

  Κ14: Πρέβεζα/Λευκάδα – Θεσπρωτία 3-0
  Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από πολύ νωρίς με την κεφαλιά του Ανδρέου στο 5’ κάνοντας το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 16’ επίσης με κεφαλιά από τον Γαλιάτσο, σκορ, ενώ στο 35’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και μείωσαν σε 2-1 με την κεφαλιά του Σάκκου, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Κυριάκου Παναγιωτίδη, έχοντας ως σκοπό μόνο τη νίκη ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας να πετύχει το τρίτο της τέρμα στο 44’ (9ο λεπτό του β’ ημιχρόνου), αφού η απευθείας εκτέλση κόρνες του Σολδάτου, χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι. Ότι δεν έκανε ο Σολδάτος το έκανε δύο λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης, με κοντινό πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.
  Οι συνθέσεις των ομάδων:
  ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (Κυριάκος Παναγιωτίδης): Πολίτης, Νάτσιος, Σουλιώτης, Σεργής, Ανδρέου, Γαλιάτσος, Τάτσης (60’ Γαζής), Λούπας, Σολδάτος, Κυριακίδης, Πασκασοβίτης.
  ΕΠΣ Θεσπρωτίας (Χρήστος Σακαρέλης): Νάτσης, Τόκας (57’ Πετρίδης), Δανδάκης, Τσιώτης (57’ Πασχάλης), Σάκκος (57’ Μούσιος), Τσαλούκας, Αποστόλου, Σπύρου, Παλάντζας, Μίγκος (57’ Αδαμίδης).

  Πηγή: sportime24.gr

   

  Print Friendly, PDF & Email