• «Ήξεραν το αποτέλεσμα του αγώνα Αιγάλεω – Τρίκαλα»

  309 προβολές
 • Όπως αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”…

  …στις νόμιμες υποκλοπές της υπόθεσης του κυκλώματος εκβιαστών,  καταγράφεται πρόσβαση ορισμένων από τους 35 κατηγορούμενους σε στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

  Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Μ. για τον πρόεδρο Κ. Σ. για τον οποίο λέει επί λέξει «τον έχουν για ψόφο γιατί στήνει παιχνίδια». Ο κατηγορούμενος Α. Γ. μαζί με άλλους «φουσκωτούς» αποσκοπούσε – βάσει της δικογραφίας – στον τραμπουκισμό παικτών της ομάδας του Θεσπρωτού προς όφελος του Αιγάλεω.

  Όμως το αποκορύφωμα είναι ο στοιχηματισμός στημένων παιχνιδιών, τα οποία η εγκληματική οργάνωση προσφέρει στους συνεργάτες της ως δώρο. Ο Τ. αναφέρει στις νομίμως υποκλαπείσες συνομιλίες «παίξε Αιγάλεω – Τρίκαλα “άσο” δωράκι, το έχει αγοράσει το Αιγάλεω». Ο Α. Γ. αναφέρει στον Τ. ότι οι πληροφορίες του είναι από τα Τρίκαλα.

  Προκύπτει ότι τουλάχιστον δύο κατηγορούμενοι έχουν εύκολη πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες. Πράγματι στον αγώνα που έγινε στις 23 Φεβρουαρίου 2020, το Αιγάλεω νίκησε τα πρωτοπόρα Τρίκαλα με 1-0.

  Μάλιστα για το ξέπλυμα των χρημάτων υπήρχε ειδικός άνθρωπος! Ο 35χρονος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης έδωσε 20.000 ευρώ ώστε ο ειδικός να τα χρησιμοποιήσει ως αρχικό κεφάλαιο σε διαδικτυακά στοιχήματα στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων», αναφέρει η δικογραφία.

  Πηγή: Sportime.gr

  • P