• Καρβούνης: «Δημιουργία κυψέλης άθλησης για τα παιδιά»

  481 προβολές
 • Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Χρήστου Καρβούνη στο «Τheball»…

  …σχετικά με την παραχώρηση στην Ένωση, του γηπέδου στο Βασιλικό.

  Διαβάστε αναλυτικά:

    «Με την ιδιότητα του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας θέλω να ευχαριστήσω  προσωπικά, αλλά και να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες των μελών της Ε.Ε. της Ένωσης, προς τον  Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο, το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ, κ. Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου, τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου Ηγουμενίτσας, κ. Ερρίκο Μητσιώνη, για την άψογη συνεργασία και την ικανοποίηση του αιτήματος της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας για την παραχώρηση του γηπέδου του Βασιλικού στην Ένωση, αρχικά για πέντε έτη, με δυνατότητα παράτασης της παραχώρησης για μία ακόμη πενταετία.

          Η παραχώρηση αυτή είναι το πρώτο βήμα για την αξιοποίηση του χώρου και την δημιουργία μίας κυψέλης άθλησης για τα παιδιά, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό εν γένει. Απαιτείται, βέβαια, η συνεργασία όλων των Φορέων για την βελτίωση των εγκαταστάσεων και την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου, προκειμένου να φιλοξενηθούν οι προπονήσεις και αγώνες όχι μόνο των ομάδων Υποδομών της Ένωσης, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος,  αλλά και προπονήσεις και αγώνες ερασιτεχνικών ομάδων.

         Η ύπαρξη ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου, η προσβασιμότητα στο οποίο είναι εγγυημένη, καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη της Ηγουμενίτσας και σε μικρή απόσταση από την Εγνατία Οδό,  μπορεί να δώσει την απαραίτητη ώθηση και να λειτουργήσει ως αφετηρία για την προσέλκυση νέων παιδιών στο ποδόσφαιρο. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι ο σίγουρος δρόμος για την αποφυγή άσχημων συνηθειών  και την δημιουργία προσωπικοτήτων, που δεν είναι ευάλωτες σε αυτές.

    Από σήμερα ξεκινά η σκληρή δουλειά, προκειμένου να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και είμαι σίγουρος, πως έχουμε την βοήθεια όλων.»

  • P