Καστρί – Γαρδίκι 4-1

Πολύ καλός κατά διαστήματα ο Θύαμις Καστρίου…

…επικράτησε με 4-1 της μαχητικής Δόξας Γαρδικίου και συνεχίζει την αήττητη πορεία του τις τελευταίες επτά αγωνιστικές και παράλληλα την καταδίωξη της πρωτοπόρου Παραμυθιάς.

Οι κόκκινοι “καθάρισαν” από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης  καθώς προηγήθηκαν με 3-0 χάρις στα τέρματα του πέτυχαν ο Δημήτρης Αθανασίου και ο Αλέξης Λάμπρου (2).

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά όμως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Άκης Γόγολος για ένα ακόμη ματς βρήκε δίχτυα ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0 και φτάνοντας τα 18 γκολ .
Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Νίκου κατάφεραν να σημειώσουν το γκολ της τιμής τρία λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Στέφανο Τσουγγάρη να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Θύαμις Καστρίου (Παππάς): Κωνσταντάκος, Ζήγος (84΄Λιάτσος), Αθανασόπουλος, Αθανασίου, Μονάχος Η. (70΄Ντίτορας), Τσουμέτης, Δήμας, Κυβράνογλου, Λάμπρου (80΄Κυρίτσης), Γόγολος, Κυριάκης.
Δόξα Γαρδικίου (Νίκου): Corodeni, Τσίρης Ν., Τσίρης Χ., Τσουγγάρης Σ., Αθανασίου, Τσουγγάρης Δ., Γκέκας Δ., Τσούτης Γ., Γκέκας Α., Σιώζης Α. (65΄Γκέκας Χ.), Τσουγγάρης Γρ. (78΄ Τσούτης Α.).

P