Καστρί – Λαδοχώρι 3-0

Σαφώς ανώτερος ο Θύαμις νίκησε άνετα με 3-0 το Λαδοχώρι…

 

…και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Άκης Γόγολος έβαλε μπροστά την ομάδα του, κάνοντας το 1-0 και στο 35΄διπλασίασε τα τέρματα του Καστρίου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 40΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Θοδωρής Παπαγιάννης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για χτύπημα σε αντίπαλο του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Καστρί έχασε σωρεία ευκαιριών με το Λαδοχώρι αν και με αριθμητικό μειονέκτημα “κράτησε” το σκορ μεχρι το 80΄ όπου ο Θωμάς Γκιούνος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
‘Ακης Γόγολος και Αλέξης Λάμπρου είχαν από ένα δοκάρι για τον Θύαμι.

Θύαμις Καστρίου (Παππάς): Κωνσταντάκος, Γκιούνος, Νικολάου, Ζήγος, Μονάχος Ηλ. (Αργυρόπουλος), Αθανασίου, Αναστασίου, Κυβράνογλου (Ντίτορας), Λάμπρου, Γόγολος (Δήμας), Πασχάλης (Κυριάκης)
Λαδοχώρι (Μπίνας): Μπότος(Γόγολος), Φλούδας, Ομέρι, Λώλης Δ., Λώλης Ε. (Λιάμπης), Παργανάς Αλ., Τσούπης, Λώλος, Στέφος (Μπέζας), Μπίκας (Δερέκας), Παπαγιάννης.

Μέτα το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Λαδοχωρίου Χάρης Μπίνας δήλωσε για το παιχνίδι:
“Το Καστρί ήταν καλύτερη ομάδα με περισσότερα τρεξίματα και πιο έτοιμοι από εμάς.  Εμείς προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις. Μας στοίχισε η αποβολή. Θέλαμε να πάμε στα αποδυτήρια με το 1-0 άλλα έγινε το 2-0 στο 35, και μείναμε  με 10 παίκτες. Στο δεύτερο υστερήσαμε είχαμε και το αριθμητικό μειονέκτημα. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου για πρώτο παιχνίδι και με τέτοιο αντίπαλο.”

P