• Καστρί – Μαζαρακιά 3-0

  626 προβολές
 • Με τριάρα “έκλεισε” την κανονική διάρκεια ο Θύαμις.

  Άνετη επικράτηση του Καστρίου με 3-0 επί της Μαζαρακιάς .

  Η ομάδα του Παναγιώτη Παππά είχε τον έλεγχο  του αγώνα και δεν απειλήθηκε από τους αντιπάλους της. Στο 21’ ο Αλέξης Λάμπρου  και στο 44΄ ο Μάρκος Δήμας πέτυχαν τα δυο τέρματα των γηπεδούχων στο α’ μέρος για να κλείσει το σκορ ο Ηλίας Μονάχος  στο 50’.

  Αυτό το παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον Θύαμι στην κανονική περίοδο (έχει το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική) με τους κόκκινους να τερματίζουν στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς και να διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 70 γκολ ενώ έχουν και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 8 τέρματα.

  Από την άλλη μεριά ο ΑΟΜ βρίσκεται στην 8η θέση με 19 βαθμούς θα αγωνιστεί στα play-out και την επόμενη (τελευταία) αγωνιστική θα υποδεχθεί το Λαδοχώρι.

  Θύαμις Καστρίου (Παππάς): Κωνσταντάκος, Μονάχος Μ. (46΄ Κυρίτσης), Τσουμέτης, Αθανασίου, Μονάχος Η., Αθανασλοπουλος, Δήμας, Κυβράνογλου, Λάμπρου, Κάλλος, Κυριάκης (55΄ Γιώτης).

  Μαζαρακιά (Τσέπης): Αποστόλου, Γκαμπρέλας Σ., Τζάνης, Κοσιώρης Α., Τιφτικίδης, Μπάλλας Α., Μπάλλας Σ., Μάστορας, Λώλας, Λάμπρου Α. (46΄ Ζότε), Λάμπρου Χ.


  *Η φωτογραφία είναι του Μάκη Μάντη από το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου το Καστρί είχε επικρατήσει με 1-5.

  • P