Καστρί – Παραμυθιά 0-1

Αλώβητη πέρασε την Κυριακή από το Καστρί η Παραμυθιά. 

Πέμπτη σερί νίκη για την ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη που μετά το διπλό μέσα στην Πέρδικα επί του Άρη πήρε και χθες ακόμη μια μεγάλη νίκη αυτή την φόρα επί του Θύαμι στο Καστρί. Οι πράσινοι δείχνοντας σοβαρότητα μέχρι στιγμής και με το απολυτό των νικών οδηγούν την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.
Το Καστρί για δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας με τους παίκτες του Παναγιώτη Παππά να είναι ακίνδυνοι στο χθεσινό παιχνίδι και να προσπαθούν τις περισσότερες φόρες με σέντρες να βρουν τους συμπαίκτες τους αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Θύαμις σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και έτσι το Σούλι που δημιούργησε ευκαιρίες κατάφερε μια από αυτές να βρει δίχτυα.
Ήταν το 61ο λεπτό όταν η σέντρα σουτ από τα πλάγια του Δημήτρη Ντούμα πέρασε από όλους και ενώ φάνηκε ότι θα την έβρισκε ο Χαντζάρας ξεγέλασε τον Κωνσταντάκο και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.
Στη συνέχεια η Παραμυθιά κυριάρχησε χάνοντας και αλλες ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ χωρίς όμως να το πετύχει. Ο Θύαμις δεν πίεσε σχεδόν καθόλου παρά μόνο 2-3 φορές χωρίς όμως να διημιουργήσει κίνδυνο στην εστία του Τάσου Γαλάνη με το τελικό 0-1 να κρίνεται απόλυτα δίκαιο.Θύαμις Καστρίου (Παππάς): Κωνσταντάκος, Αθανασόπουλος (75΄Γκιούνος), Νικολάου, Ζήγος, Μονάχος, Αθανασίου, Αναστασίου (70΄Κυριάκης), Κυβράνογλου (80΄Ντίτορας), Λάμπρου, Γόγολος, Τσουμέτης (60΄Πασχάλης).
Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Γαλάνης Τ., Μπέλλος Αλ. Ντούμας, Διαμάντης, Βένος, Τσάγκας, Χαντζάρας (86΄Μπέλλος Αγγ.), Κύργιος, Βάσιος, Ντόκος (89΄Μπουκουβάλας), Τάσιος (81΄Γαλάνης Θ.).

Αρκετοί φίλαθλοι από την Παραμυθιά βρέθηκαν στο γήπεδο και πανηγύρισαν την νίκη της ομάδας τους.

P