Καστρί – Άρης Φιλιατών 3-0

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες για το Καστρί.

Μπορεί η ομάδα του Γιώτη Παππά να τα πηγαίνει περίφημα εκτός έδρας και να διατηρεί το απόλυτο (χωρίς να έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα), όμως εντός έδρας τα πράγματα ήταν διαφορετικά με τους κόκκινους να έχουν να γευτούν νίκη από την πρεμιέρα με το Λαδοχώρι.
Το δρόμο για το τρίποντο απέναντι στον Άρη έδειξε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Άκης Γόγολος ανοίγοντας το σκορ (1-0) πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45.
Στην επανάληψη ο Άλεξης Λάμπρου με δυο γκολ διαμόρφωσε το τελικο 3-0.
Οι παίκτες του Παντελή Παπαδιώτη πίεσαν για ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο να σκεφτεί για το ποιος  θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση και με την νίκη τους περάσαν μόνοι δεύτεροι με 15 βαθμούς.
Την επόμενη αγωνιστική το Καστρί θα φιλοξενηθεί από το Προδρόμι σε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα αναζητήσει την νίκη για να διατηρηθεί ζωντανό στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Ο Άρης έμεινε στην 4η θέση με 11 βαθμούς και θα αναζητήσει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του απέναντι στο Μαργαρίτι.

Σκόρερ: Γόγολος (40΄), Λάμπρου (50΄, 77΄)
Θύαμις Καστρίου (Παππάς): Κωνσταντάκος, Γιώτης (81΄Αθανασόπουλος), Νικολάου, Ζήγος, Μονάχος Η., Αθανασίου, Αναστασίου, Κυριάκης, Λάμπρου, Γόγολος, Τσουμέτης (75΄ Ντίτορας Ε.).
Άρης Φιλιατών (Παπαδιώτης): Ντασκαγιάννης, Πάντος, Γιοβάνης, Ανδρεόπουλος, Ρούμπης, Βενέτης (82΄Λιαμίρας), Καίσαρης (80΄Τζουβάρας), Μαντζούκης Δ., Θεοδώρου (60΄Τζώρτζης), Μπάρης (65΄Μακρίδης), Σπήτας

P