• «Καθάρισε» ο Γαλάνης στα χασομέρια

  395 προβολές
 • Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου  ο Άρης αναδείχτηκε νικητής με 4-3…

  …χάρις στον Θοδωρή Γαλάνη ο οποίος με δυο προσωπικά γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα χάρισε στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο.

  Το πρώτο 20λεπτό ήταν καλύτερο το Mαργαρίτι και πήρε προβάδισμα με 2-0 με 2 γκολ του Babi Εrando στο 8΄και το 14΄. Ο Ποσειδώνας όμως έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε μέχρι το ημίχρονο να γυρίσει το παιχνίδι. Αρχικά στο 30΄ο Ντόκος μείωσε το σκορ (1-2) και ο ίδιος παίκτης στο 40΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους φιλοξενούμενους. Δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου ο Αντωνίου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ποσειδώνα γράφοντας το 2-3.

  Στο δεύτερο ημίχρονο αν και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όμως ο Θοδωρής Γαλάνης ήρθε σαν από μηχανής θεός στο 89΄ ισοφαρίζοντας (3-3) για τους κιτρινόμαυρους και έδωσε την νίκη στον Άρη στο 92΄ σκοράροντας εκ νέου και διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

  Συνθέσεις ομάδων:
  Άρης Μαργαριτίου (Βασιλάκης): Καρδάνης, Κυριάκης Α. (46΄Κώστας Ν.), Σιτούνης (78΄Μπαρκαμπάς), Γιαννέλος, Χάϊδος, Κυριάκης Χ., Babi, Παπανικολάου, Μάστορας, Γαλάνης, Κούφαλης.
  Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας (Τσώνης): Ρίζος, Δόσης, Βενέτης, Γόγολος, Κώστας (65΄Μπέζας Α.), Βέρμπης, Ντούμας (46΄Ράδης), Αντωνίου,Παπαλαμπρακόπουλος, Ντόκος (85΄Χρήστου Θ.), Πουρίκης.

  • P