Και εγένετο ΑΕ Μαυρουδίου

Σάρκα και οστά παίρνει η προσπάθεια των Μαυρουδιωτών,

καθώς η Α.Ε. Μαυρουδίου είναι πλέον και επίσημα μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Θεσπρωτίας και προετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο της. Από τη νέα σεζόν οι Μαυρουδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Η ιδέα ήρθε από μια παρέα φίλων με την στήριξη αρκετών ανθρώπων και πλέον όλοι ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα και την παρουσία  της ομάδας στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Θεσπρωτίας.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι άνθρωποι του νεοσύστατου συλλόγου ο σκοπός της ίδρυσης είναι να «μαζέψει» τους ποδοσφαιριστές του χωριού. Οι νέοι  να έχουν μια διέξοδο στον αθλητισμό και ένα κίνητρο για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.
Στόχος όπως μας δήλωσαν τα μέλη του Δ.Σ. για την πρώτη συμμέτοχη της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα είναι μια πολύ καλή πορεία και ό,τι προκύψει.

Με έδρα το γήπεδο του Καστρίου
Μετά από συζητήσεις με τον Δήμο Ηγουμενίτσας άναψε το… πράσινο φως για τη χρησιμοποίηση του Γηπέδου Καστρίου ως επίσημη έδρα.


Το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Κίτος Αριστοτέλης από τη θέση του προέδρου πλαισιώνεται από ένα ικανότατο διοικητικό σχήμα που έχει ως εξής: Τσάτσας Χαρίλαος (Αντιπρόεδρος), Βασιλειάδης Αποστόλης (Γεν. Γραμματέας), Παπανδρέου Γεωργία (Ταμίας), Μώκος Μιχάλης (Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας), Χατζησάββας Λουκιανός (Γεν. Αρχηγός), Τσακίρης  Ηλίας (Γεν. Εφορος) και Καραπάνος Κωνσταντίνος, Ζούκας Δημήτριος, Πύρρος Παναγιώτης, Κόκορης Κωνσταντίνος (Μέλη).

P