• «Κλειδώνει» το format της Super League 2

  331 προβολές
 • Μετατέθηκε για τη Δευτέρα (3/8) το πρωί η συνεδρίαση της Super League 2/Football League.

  Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για χθες Πέμπτη (30/7), πήγε Παρασκευή και τελικά θα γίνει πριν την συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ (3/8-17.00).

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι ΠΑΕ που έχουν δικαίωμα ψήφου μετρήθηκαν – ζυγίστηκαν και η πρόταση που θα συγκεντρώσει το 75% των ψήφων που απαιτούνται θα είναι για τη διεξαγωγή της επόμενης Super League 2 υπό τη μορφή δύο ομίλων.

  Η εισήγηση – αφού για εισήγηση πρόκειται – θα σταλεί στην ΕΠΟ η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα την εγκρίνει! Κατά συνέπεια η Football League καταργείται.

  Εφόσον διεξαχθεί κανονικά το μπαράζ, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα είναι 33. Οι 11 σίγουροι της Super League 2 (ο ΠΑΣ Γιάννινα προβιβάστηκε), οι 14 της Foootball League και οι 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής), συν τον Πανιώνιο που ουδείς γνωρίζει αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της δεύτερης την τάξει επαγγελματικής διοργάνωσης.

  ΜΟΝΟ ΕΡΤ…
  Όσον αφορά στο τηλεοπτικό πάροχο που θα καλύψει το πρωτάθλημα, η ΕΡΤ παίζει μόνη της. Χρήματα ακόμα δε γνωρίζουν στη Θεμιστοκλέους. Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι δε θα μοιραστούν ισόποσα.

  Οι ομάδες που θα έπαιζαν Σούπερ Λιγκ 2 και χωρίς να γίνει αναδιάρθρωση θα πάρουν περισσότερα συγκριτικά με εκείνες που θα βρεθούν στην κατηγορία εξαιτίας της αναδιάρθρωσης.

   Sportime.gr.

  • P