• «Κλειδώνουν» οι 9 όμιλοι στη Γ΄Εθνική

  828 προβολές
 • Τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του χάρτη στη Γ’ Εθνική της σεζόν 2020-2021.

  Οι διεργασίες για τη νέα Γ’ Εθνική βρίσκονται στην τελική ευθεία και σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com το οποίο διεξαγωγής θα «κλειδώσει» με 9 ομίλους.

  Το περσινό φαινόμενο με 106 ομάδες συνολικά και τους 8 ομίλους αλλάζει λόγω της αύξησης των συλλόγων που θα πάρουν μέρος την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Με 135 ομάδες ήδη να έχουν δηλώσει συμμετοχή (ίσως αυξηθεί ο αριθμός), η ΕΠΟ ετοιμάζεται να προχωρήσει στη σχετική αναδιοργάνωση του πρωταθλήματος, καθώς είναι αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό πως σχεδόν όλα τα νησιά έχουν εκπροσώπηση.

  Με λίγα λόγια μην περιμένετε το ίδιο έργο με περσινό όταν για παράδειγμα στον 5ο όμιλο ήταν μαζί οι Ενώσεις Αθήνας και Πειραιά. Το πλάνο που σχεδιάζεται είναι να χωριστούν, σωστά, οι σύλλογοι κατά τον καταρτισμό των ομίλων ώστε να «κουμπώσει» ανά όμιλο σύνολο ομάδων που θα κυμαίνεται από 14-16.

  Εξυπακούεται πως ο κρητικός όμιλος θα παραμείνει ως έχει με εκπροσώπηση από το συγκεκριμένο νησί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την προσεχή Παρασκευή είναι και το deadline για τους τριταθλητές των Ενώσεων να δηλώσουν συμμετοχή εφόσον υπάρξουν τυχόν αποχωρήσεις από πρωταθλητές και δευτεραθλητές των ΕΠΣ.

  • P