• Κωνσταντακόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που έγινε το αυτονόητο»

  297 προβολές
 • Χαρούμενος με την έναρξη των προπονήσεων…

  …για τις ομάδες που σχετίζονται με την Football League είναι ο ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων”, Νίκος Κωνσταντακόπουλος.

  Η ομάδα του ο Θεσπρωτός, όπως και οι υπόλοιποι μονομάχοι της κατηγορίας, επανέρχονται στις ομαδικές προπονήσεις και ευελπιστούν να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα.

  Τα λεγόμενα του πατρινού ποδοσφαιριστή:

  «Είμαι χαρούμενος που έγινε το αυτονόητο, καθώς τα 2/3 του επαγγελματικού ποδοσφαίρου λειτουργούν κανονικά, οπότε δεν υπήρχε λόγος να εξαιρεθεί η Football league, αφού μπορεί να ακολουθηθεί το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο.
  Το πρώτο βήμα έγινε, αλλά αναμένουμε και την έναρξη του πρωταθλήματος και ευελπιστώ ότι θα γίνει και αυτό, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Συμπληρώνουμε 1 χρόνο περίπου χωρίς να έχουμε επίσημο αγώνα στα πόδια μας και καταλαβαίνετε πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό για τους ποδοσφαιριστές, ενώ και σωματικά ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος για τραυματισμούς.
  Πάλι καλά που ξεκινούν οι προπονήσεις και σιγά-σιγά θα πάρουμε τα πάνω μας, αλλά άπαντες αναμένουμε εξελίξεις και για το πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι, που είναι το ζητούμενο.»

  Πηγή: matchnews

  • P