Λαμπανίτσα – Ατρόμητος 3-3

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις η Α.Ε.Λ. με τον Ατρόμητο.

Η χαρά του… επιθετικού ποδοσφαίρου ήταν την Κυριακή στο γήπεδο Καστρίου με τον Ατρόμητο να παίρνει τον βαθμό μένοντας στο 3-3 με τον Λαμπανίτσα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) μόλις στο 8ο λεπτό με τον Άγγελο  Λιώνη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν (1-1) δέκα λεπτά μετά με τον Βασίλη Δημητρίου. Το 2-1 πραγματοποιήθηκε στο 25΄με αυτογκόλ. Ο Μήτρος γύρισε στον τερματοφύλακα ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του και να καταλήγει στα δίχτυα.
Η Λαμπανίτσα ανέβασε τον δείκτη του σκορ πριν συμπληρωθούν τα 45 του πρώτου ημιχρόνου  με τον Άρη Ντάσκα να πετυχαίνει το 3-1 όπου ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Φώτη Βαλάκου σημείωσαν δυο γκολ. Ένα με τον Λιώνη (δεύτερο προσωπικό τέρμα) και ένα μα τον Κύριλλο Παπανικολάου παίρνοντας τον Βαθμό από το παιχνίδι μετα το τελικό 3-3 .

Λαμπανίτσα: Πιπλιούκας, Αθανασίου, Τζάνης, Φούκας, Κατσαρός, Τζώρτζης, Δημητρίου Β., Ντάσκας, Βασιλείου, Δημητρίου Σ., Βαγγελής.
Ατρόμητος: Κολιομίχος (46΄Κιόσης), Μήτρος, Λιώνης, Τσανάκας (75΄ Μπουτάσης), Ζαφείρης, Φερεντίνος Σ. (46΄ Βαλάκος), Θεοδωράκης, Τσώτος, Παύλου, Φερεντίνος Β., Παπανικολάου.

P