• Λαδοχώρι – Πλαταριά 0-4

  661 προβολές
 • Με τεσσάρα έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα η Πλαταριά.

  Μέτα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί του Αστέρα Παραποτάμου ο ΑΟΠ πήρε την δεύτερη του νίκη για φέτος (2 στα 2) αυτή την φορά για το πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε με 4-0 του Λαδοχωρίου.

  Παρά την έκταση του σκορ η ομάδα του Αλέκου Καρύδη δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΣ. Το σκορ άνοιξε στο 10΄ο Άγγελος Ρίζος με σουτ ύστερα από ασίστ ρου Άγγελου Θεοδώρου. Στην συνέχεια οι δυο ομάδες προσπάθησαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα η κάθε μια για τον δικό της λόγο αλλά το 0-1 έμεινε μέχρι το 65΄ όπου το Βασίας σουτάρει η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και στην επαναφορά ο Αντώνης Παπανδρέου γράφει το 0-2. Το 0-3 σημείωσε ο Ντίνος Βασίας με σουτ και το τελικό 0-4 ο Σταύρος Μητσέλος.

  ΠΑΣ Λαδοχωρίου (Μπίνας): Μπιρμπίλης, Ομέρι, Λάμπρης, Φλούδας, Λώλης Ε., Παργανάς Α., Μπίκας (85΄Ράπτης), Δερέκας, Καραγιάννης (75΄Τσώνης), Νικολάου, Μάστορας (65΄Νούσης).
  Πλαταριά (Καρύδης): Παπαγεωργίου, Κατσιγιάννης, Πασχάλης (60΄Ράπτης), Μητσέλος, Βαλάκος, Παπανδρέου Χ., Βασίας (80΄Ευαγγέλου), Γκόγκος, Ρίζος (70΄Λιόντος), Παπανδρέου Α. (60΄Σωτηριάδης), Θεοδώρου.

  Με καπνογόνα υποδέχθηκαν την είσοδο της ομάδας τους στον αγωνιστικό χώρο οι φίλαθλοι της Πλαταριάς.

  • P