Λαδοχώρι – Πλαταριά 7-1

Με επτάρα και μπάρμπεκιου έκλεισε την σεζόν ο ΠΑΣ. 

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε την φετινή χρονιά το Λαδοχώρι καθώς επιβλήθηκε άνετα της Πλαταριάς με 7-1.
Χατ-τρικ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Άγγελος Νικολάου, δυο τέρματα πέτυχε ο Σπύρος Τσώνης και από ένα ο Ηλίας Φλούδας και Κώστας Μπίνας.
Για τον ΑΟΠ είχε μειώσει προσωρινά το σκορ σε 5-1 ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Άγγελος Ρίζος.

Σκόρερ: Νικολάου (4΄,60΄,65΄), Τσώνης (75΄, 80΄), Φλούδας (16΄), Μπίνας (88΄) / Ρίζος (73΄).

ΠΑΣ Λαδοχωρίου (Μπίνας): Μπότος, Ομέρι, Λάμπρης (65΄Μπίνας Κ.), Φλούδας, Λώλης, Παργανάς, Μπίκας, Δερέκας, Τσώνης, Βαγγελής, Νικολάου (58΄Μπέζας).
Πλαταριά (Γκολφινόπουλος): Παπανδρέου Γ., Κατσιγιάννης (70΄Ευαγγέλου), Πασχάλης, Βαλάκος, Μήτσης (46΄ Σάκος Σ.), Ντίτορας, Γιαννούλης, Λιόντος, Ρίζος, Παπανδρέου Αντ., Σάκος Α..

Το βράδυ του Σαββάτου η διοίκηση του ΠΑΣ Λαδοχωρίου διοργάνωσε μπάρμπεκιου για το κλείσιμο της σεζόν με τον προπονητή και τους παίκτες να περνούν λίγη ώρα χαλάρωσης και διασκέδασης μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα.

P