• Λούκας: «Ζούμε για το ποδόσφαιρο»

  666 προβολές
 • Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός  του Θεσπρωτού, Λούκας Μπατάτα… 

  …περνάει στην Ηγουμενίτσα τη διάρκεια της καραντίνας όπως και οι υπόλοιποι ξένοι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων . Διαβάστε τι δήλωσε στο «Theball»:

  Πως ήταν οι ημέρες σου τον τελευταίο μήνα στην Ηγουμενίτσα;
  «Αυτές τις μέρες προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος στην καλή διατροφή και στην καθημερινή προπόνηση, ανυπομονώντας για την λήξη της κρίσης του κορωνοϊού.»

  Ήταν δύσκολο να βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι και την οικογένεια σου;

  «Στο επάγγελμα μας γνωρίζουμε ότι η απόσταση είναι κάτι φυσιολογικό. Υπάρχει βέβαια μια μικρή δυσκολία αλλά με την τεχνολογία μπορούμε να είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με την οικογένεια μας και αυτό το κάνει πιο εύκολο.»

  Ποια είναι η φυσική σου κατάσταση;

  «Τα πάω πολύ καλά. Προπονούμαι κάθε μέρα πολύ σκληρά και με την υποστήριξη της Αλίκης και ενός personal trainer από την Βραζιλία.»


  Πιστεύεις ότι το πρωτάθλημα θα έπρεπε να ολοκληρωθεί
  ;

  «Πιστεύω πως ναι. Έχουν μείνει μόνο τρεις αγώνες και πιστεύω πως οι υπεύθυνοι θα βρουν λύση, φυσικά σύμφωνα με όλα τα μέτρα που αφορούν στην υγειά και την ασφάλεια όλων.»

  Είσαι έτοιμος να παίξεις ξανά;

  «Σίγουρα. Ζούμε για το ποδόσφαιρο. Και θα ήταν τέλειο να επιστρέψουμε στους αγώνες και να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας στο πρωτάθλημα. Και πάλι, επαναλαμβάνω, αν αυτό είναι ασφαλές για όλους.»

  • P