Μαργαρίτι – Γαρδίκι 2-1

Με νίκη έκλεισε την αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Άρης Μαργαριτίου.

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα γεύτηκε ο Άρης ο οποίος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 9η θέση με 12 βαθμούς σε αντίθεση με την Δόξα που έφτασε τους 22 βαθμούς με 7 νίκες.
Οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν στα playout μαζί με την Μαζαρακιά και τον Σπάρτακο. Μαργαρίτι και Σπάρτακος θα ξεκινήσουν με 1β. και το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε αν το Γαρδίκι θα “κρατήσει” το +5  (για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μην κερδίσει η Μαζαρακιά σήμερα  το Λαδοχώρι). Η Μαζαρακιά θέλει μόνο νίκη για να πάρει το μπόνους των 5 βαθμών με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μείνει με το πλεονέκτημα των 2 βαθμών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε στο 26΄ο Γιώργος Χάϊδος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή (1-0) και στο 55΄ πάλι ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά υστέρα από σέντρα του Babi διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν να μειώσει έξι λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης σε 2-1 με σουτ στην κίνηση του Δημήτρη Γκέκα.

Άρης Μαργαριτίου (Βάλβης): Καρδάνης Λ., Σκαμνέλος, Παπαδόπουλος Άκης, Γιαννέλος, Βαγγελής, Βασιλείου Σ. (76΄Κουνής), Βabi (87΄Σιτούνης), Χάιδος, Κυριάκης Χ., Κούφαλης, Κυριάκης Α.

Δόξα Γαρδικίου (Νίκου): Corodeni, Γκούγιας, Τσίρης Ν. (39΄Τσούτης Γ.), Γαλανόπουλος, Αθανασίου, Τσίρης Β., Ντρίτσος, Δημητρίου (60΄ Τσουγγάρης Γρ.), Γκέκας Δ., Σιώζης Α. (72΄Γκέκας Χ.), Γκέκας Σ.

P