Μαργαρίτι – Γαρδίκι 2-4

Ακόμη μια νίκη για την Δόξα αυτή την φορά στο Μαργαρίτι.

Το Γαρδίκι για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε την διαφορά που έχει από τις άλλες ομάδες καθώς συνεχίζει αήττητο  στα πλέι άουτ (με μ.ο. 3,5 γκολ ανά παιχνίδι) με τον τεχνικό του συλλόγου Αλέκο Γκέκα  μόνο ικανοποιημένος θα μπορεί να νιώθει  καθώς προσπαθεί να περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία στους παίκτες και αυτό βλέπει να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο.
Από την άλλη μεριά ο Άρης Μαργαριτίου (που είχε “καθαρίσει” την παραμονή την προηγούμενη αγωνιστική) κατέβηκε να αγωνιστεί με 11 μόλις παίκτες , προσπάθησε για το καλύτερο με τον κόουτς Μπάμπη Βαλβή να μην έχει εναλλακτικές στον πάγκο αποτέλεσμα αυτού ήταν να μπει ο ίδιος και  να αγωνιστεί ως αλλαγή στο 73΄ στην θέση του Κάκου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον αρχηγό Λάκη Τσίρη στο 23΄. Ο Γ. Δημητρίου διπλασίασε τα τέρματα των σταυραετών (0-2) στο 32΄. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 75΄ ο Γιώργος Χάϊδος μείωσε σε 1-2 ο Δημητρίου με δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το σκορ στο 1-3 για να μειώσει εκ νέου ο Γ. Χάϊδος σε 2-3. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου Γιώργος Δημητρίου σημειώνοντας χατ-τρικ.

Άρης Μαργαριτίου (Βάλβης Χ.): Καρδάνης Λ., Σκαμνέλος, Σιτούνης, Βασιλείου Σ., Βαγγελής, Κυριάκης Χ., Κυριάκης Αθ., Βabi, Χάϊδος, Κούφαλης, Κάκος (73΄  Βάλβης).
Δόξα Γαρδικίου (Γκέκας Α.): Corodeni, Γκέκας Χ., Τσίρης Ν., Γαλανόπουλος, Τσουγγάρης Ε., Τσίρης Β., Σιώζης Α., Γκούγιας (65΄Γκέκας Δ.), Γκέκας Αθ. (74΄Αθανασίου Α.), Ντρίτσος, Δημητρίου.

 

 

P