Μαργαρίτι – Πέρδικα 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Μαργαριτίου και τον συνονόματο της Πέρδικας, καθώς οι δυο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0.

Οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν ελάχιστες ενώ κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες μεταξύ των δυο ομάδων.
Ο Αλέκος Καρύδης παρέταξε τους φιλοξενούμενους με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου καθώς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί λιγότερο.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν με ακόμη ένα νέο απόκτημα (τον Δημήτρη Σκαμνέλο από ΑΕ Πρέβεζας) πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην μάχη που δίνουν για την σωτηρία τους στην Α1.
Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες καθώς από την Πέρδικα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μουτσάϊ και από το Μαργαρίτι ο Γιαννέλος.

Άρης Μαργαριτίου (Βάλβης):
Καρδάνης Λ., Σκαμνέλος, Παπαδόπουλος, Γιαννέλος, Βαγγελής, Κυριάκης Χ., Βασιλείου Α., Βασιλείου Σ., Κούφαλης, Χάϊδος (90+ Κουνής), Βάλβης (53΄Σιτουνης).
Άρης Πέρδικας (Καρύδης): Ντάνης (83΄Ντούγιας), Παππάς, Παργανάς, Κουλούρης, Μουτσάϊ, Χατζίου, Βασίας (79΄Παντούλας), Μώκος Β., Σωτηριάδης (56΄Καρίμαλης Δ.), Κόχυλας (64΄Φουσέκης), Γκόγκος,

P