Μαργαρίτι – Σπάρτακος 0-2

Πανηγύρισε την παραμονή με “διπλό” μέσα στο Μαργαρίτι ο Σπάρτακος.

Με δράστες τους Σπύρο Παππά και Άρη Βενέτη ο Σπάρτακος πήρε την νίκη με 0-2 στο Μαργαρίτι και τερμάτισε στην δεύτερη θέση των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Κώστα κολιούση παρότι έπαιζε με πάρα πολλές απουσίες λόγω τιμωριών κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο  χάρις στα γκολ που σημείωσε αρχικά ο Σπύρος Παππάς στο 61΄(0-1) και ο Άρης Βενέτης (μπήκε ως αλλαγή) στο 81΄ (0-2) να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων.  Αποτέλεσμα αυτού ήταν μετά την λήξη της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς.

Άρης Μαργαριτίου (Βάλβης): Καρδάνης Λ., Σκαμνέλος, Κυριάκης Α., Γιαννέλος, Βαγγελής, Κώτσης, Σιτούνης, Βασιλείου Σπ., Χάιδος (81΄Κάκος), Babi, Κουνής.
Σπάρτακος Γραικοχωρίου (Κολιούσης): Τσαούσης, Τσαλούκας, Καλύνης, Δέλλας, Ζήγος, Νικολάου (82΄Χρήστου), Παππάς, Μανος (Βενέτης Α.), Χατζηπέτρου, Ιωάννου (65΄Γκόντοβος), Παπαρούνας (59΄Κολιούσης).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η διοίκηση των φιλοξενούμενων εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Διαβάστε αναλυτικά:
“Η διοίκηση του Σπάρτακου Γραικοχωρίου ευχαριστεί τον προπονητή της ομάδας Κώστα Κολιούση και τους παίκτες του συλλόγου για την εξασφάλιση της παραμονής. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλα τα σωματεία.”

Ακολουθούν φωτογραφίες από τα επινίκια του Σπάρτακου, που πραγματοποιήθηκαν σε Μαϊστράλι και Hypster.

 

P