• Μάστορας: «Όλες οι μάχες ήταν πεντακάθαρες και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι»

  313 προβολές
 • Το μήνυμα του απερχόμενου προέδρου του ερασιτέχνη Θεσπρωτού, Λεωνίδα Μάστορα.

  Διαβάστε αναλυτικά:
  «Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τα δεδομένα του Θεσπρωτού. Η ομάδα μετά από τη διενέργεια εκλογών για πρώτη φορά στην ιστορία της, άλλαξε σελίδα. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στα παιδιά του νέου Δ.Σ. καλή δύναμη, με υγεία και να πανηγυρίσουν πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Είναι όλοι τους άνθρωποι της ομάδας άξιοι και ικανοί. Εγώ από την πλευρά μου αποχωρώντας από το συμβούλιο θέλω πρώτα πρώτα να ευχαριστήσω τα παιδιά που εργαστήκαμε μαζί στο συμβούλιο, τους περισσότερους δεν τους γνώριζα, μέσα από μια άψογη συνεργασία είναι τώρα όλοι φίλοι μου. Δώσαμε μάχες μέσα και έξω από τα γήπεδα, άλλες τις χάσαμε, τις πιο πολλές τις κερδίσαμε. Όλες όμως ήταν καθαρές, πεντακάθαρες και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι.
  Να ευχαριστήσω ακόμη όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους είτε αυτοί ήταν ποδοσφαιριστές, είτε προπονητές, είτε χορηγοί της ομάδας, όλους τους φιλάθλους που πύκνωσαν τις τάξεις του Θεσπρωτού και βοήθησαν αφάνταστα.
  Το έφερε ο Θεός έτσι και η προσπάθεια όλων μας ανταμείφθηκε με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας.
  Εμείς ως απερχόμενο συμβούλιο, ως οφείλουμε, θα παραδώσουμε μια ομάδα καθαρή οικονομικά με έμψυχα και άψυχα περιουσιακά στοιχεία. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά έναν άνθρωπό που συνέβαλε στο να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εκλογών, τον Γιώργο Θεοδωρίδη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και για χρόνια χορηγό του συλλόγου.
  Να είστε όλοι καλά.»
  Λεωνίδας Μάστορας

  • P