Μαυρούδι – Λαμπανίτσα 4-1

Νίκη με σβηστές μηχανές για την Α.Ε.Μ.

Την τρίτη της  νίκη  σε ισάριθμα παιχνίδια  (πρωτάθλημα και κύπελλο) πέτυχε η Α.Ε. Μαυρουδίου που επικράτησε εύκολα με 4-1 της Λαμπανίτσας. Το 1-0 έγινε στο 60 μόλις λεπτό με τον Αχιλλέα Παπαθανασίου και έξι λεπτά αργότερα ο αρχηγός της ομάδας Στέφανος Μήνας διπλασίασε τα τέρματα του Μαυρουδίου, σημειώνοντας το 2-0. Στην συνέχεια η Α.Ε.Μ. “κατέβασε στροφές” και χωρίς να κινδυνεύσει κράτησε το 2-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ο Πέτρος Ντρίτσος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι παίκτες του Νίκου Σταύρου έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι κατάφεραν και μείωσαν στο 62΄με τον Αλέκο Βασιλείου. Πέντε λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή Βασίλη Καρβούνη ο Αντώνης Μπίκας διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Α.Ε.Μαυρουδίου (Ν. Σταύρου): Βένος, Μέλλος (46΄Κόκκορης), Ντόστας, Πιτούλης, Μηνάς Α., Παπαθανασίου, Ντρίτσος (59΄Σωτηρίου), Μπίκας, Ντόκος (71΄Δάλλας), Μηνάς Σ., Κωνσταντίνου (82΄Καφτάνης Δ.).
Α.Ε. Λαμπανίτσας (Σ. Δημητρίου):
Παπαλουκας, Αθανασίου, Τζάνης Γ., Κουνέλης, Τζώρτζης Ι., Φούκας, Δήμου (70΄Ζώης), Ντάσκας, Βασιλείου, Δημητρίου, Βαγγελής.

 

P