Μαζαρακιά – Σπάρτακος 4-0

«Καρέ» του γκολ η Μαζαρακιά.

Γεύτηκε την χαρά της νίκης μετά από οκτώ αγώνες ο ΑΟΜ.

Η Μαζαρακιά ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη και παρέσυρε με 4-0 τον Σπάρτακο ο οποιος στάθηκε αρκετά καλά στο παιχνίδι παρά την έκταση του σκορ.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30΄ όταν και κέρδισαν πέναλτι άλλα ο Δ. Λάμπρου δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
Ότι δεν κατάφερε ο Λάμπρου στο 30΄, το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Σπύρος Μπάλας με κεφάλια ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ανοίγοντας το σκορ (1-0) για τον ΑΟΜ.

Στο 60΄ο Δημήτρης Μάστορας με ωραία ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της Μαζαρακιάς και στο 77΄ο νεοεισελθών στο παιχνίδι (μπήκε ως αλλαγή στο 65΄) Αλέξανδρος Βασιλείου με πλάσε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό ο Σπύρος Γκαμπρέλας στο 84΄.

Μαζαρακιά (Τσέπης): Ζότε, Κοσιώρης Φ., (46΄Χαλκής), Γκαμπρέλας Σπ., Τιφτικίδης, Τζάνης, Βέρμπης (65΄Βασιλείου), Μπάλλας Σπ., Μπάλλας Αγγ., Λάμπρου Χ. (77΄ Αποστόλου Π.), Λάμπρου Δ., Μάστορας.
Σπάρτακος (Κολιούσης): Σπυριδώνου, Τάτσης, Καλύνης (88΄Αναστασιάδης), Κολιούσης, Μάνος, Τσαλούκας, Παπαρούνας (46΄Χρήστου), Μπακιρτζίδης, Κώνστας (77΄Τσαούσης), Χατζηπέτρου, Κύρκος (65΄Γκόντοβος).

Φωτογραφίες: Μάκης Μάντης.

 

P